Dolandırıcı bana da geliyor her günCeza Dosyanız Son İşlem Günüdür Mağdur Olmamanız İçin Arayınız. DOĞRU Hukuk: 02129080350
20 tame mesaj attı telefon doldu gerçekten arkadaşlar bugün her yer kapalı tatil bunlar salakmışım adımı yazmıs
amaç neCeza Dosyanız Son İşlem Günüdür Mağdur Olmamanız İçin Arayınız. DOĞRU Hukuk: 02129080350
20 tame mesaj attı telefon doldu gerçekten arkadaşlar bugün her yer kapalı tatil bunlar salakmışım adımı yazmıs
Sinirlendim durmadan dakika bası sms atıyor simdi 20 tane sms olduamaç ne
Yeminle aradım Adam bi ciddi konuşuyor. Gariban insanları dolandirmayin a.q dedim adam bi kahkaha attı 😂 Komedi bunlarCeza Dosyanız Son İşlem Günüdür Mağdur Olmamanız İçin Arayınız. DOĞRU Hukuk: 02129080350
Bugün her yer kapalı tatil unuttular galiba mesai yapıyorlar site elamanı bunlarYeminle aradım Adam bi ciddi konuşuyor. Gariban insanları dolandirmayin a.q dedim adam bi kahkaha attı 😂 Komedi bunlar
Dolandırıcı uzak durCeza Dosyanız Son İşlem Günüdür Mağdur Olmamanız İçin Arayınız. DOĞRU Hukuk: 02129080350