Yapma beKod bitti ki
Benimkini de ödediler la şaşkınımValla arkadaşlar bende gelmez sanıyordum ama uğraşa uğraşa en sonunda çektim. Umarım sizlerinde gelir.
Hala geçerli mi kot ya bana ₺200 ödedi 4-5 saatte de geçerli mi bu kodBenimkini de ödediler la şaşkınım
Kot geçerli tişörtte geçerli 😂😂Hala geçerli mi kot ya bana ₺200 ödedi 4-5 saatte de geçerli mi bu kod
Y** yedik Demek ki Kara Para mı atladılar bunlar dağıttı gittiler 200 TL de ben çekmiştimBen dün 20.00 da çekim verdim hala ödenmemiş ve siteye ulaşılmıyor yakında döneceğiz yazıyor sayfada 😀😅
Benimde aklıma o geldi direk 😁Y** yedik Demek ki Kara Para mı atladılar bunlar dağıttı gittiler 200 TL de ben çekmiştim
Roket gündüz aldım oynamamıştım yemin ediyorum bir maça girdik baskete 2 925 yaptık sonra dedim biraz daha yükselttim 2500'e düştüm çekim verdim 1 dakika içinde beklemeye aldıadamlar trilyon dağıttı sonra hesapa giriş kapandı![]()
tamam işte neden zorluyorsun ki amacın ne sana yöntemş söledik. yürü ordan.Roket gündüz aldım oynamamıştım yemin ediyorum bir maça girdik baskete 2 925 yaptık sonra dedim biraz daha yükselttim 2500'e düştüm çekim verdim 1 dakika içinde beklemeye aldı
bir dakikadaRoket gündüz aldım oynamamıştım yemin ediyorum bir maça girdik baskete 2 925 yaptık sonra dedim biraz daha yükselttim 2500'e düştüm çekim verdim 1 dakika içinde beklemeye aldı
Zoru başarmak her zaman iyidir zorlayacaksın her zamantamam işte neden zorluyorsun ki amacın ne sana yöntemş söledik. yürü ordan.
gönderdikleri hesaplar hep şahış ismiydi. hiç şirket hesabı yoktuY** yedik Demek ki Kara Para mı atladılar bunlar dağıttı gittiler 200 TL de ben çekmiştim
iyi hatırlattın ben şunları bir daha yokliyimRoket gündüz aldım oynamamıştım yemin ediyorum bir maça girdik baskete 2 925 yaptık sonra dedim biraz daha yükselttim 2500'e düştüm çekim verdim 1 dakika içinde beklemeye aldı
O değil de bir dakikada gönderdi parayı yaiyi hatırlattın ben şunları bir daha yokliyim![]()
öyle zaten benim çektiklerim de sadece ilk gğn geç dştü sonrasında hep max 5 dakka da geldiO değil de bir dakikada gönderdi parayı ya