Kaçta verdin talepTeke düştü çift ti ödeme şeyi
Kaçta verdin talepTeke düştü çift ti ödeme şeyi
Daha 1 saatimiz var o zaman ohooo6 saatin sonunda 350 TL ödeme geldi parolapara beyler
Çoğuna ödenmiş ödenir dost öyle duruyorKral ödeme yapıyor mu bu site bilgin var mi ona göre alalım ?
Ekli dosyayı görüntüle 853333
Niye benim öyle oldu millet cekiyo bende tıkandı canlı destegide kapalıGardas 1 de çektik bekliyoz senin yolun uzun
Bu spinden çıkanı çevirecezmi biz 1 kat daha. Çıkanı çekim verdim ben yalnızÇoğuna ödenmiş ödenir dost öyle duruyor
ben 850 tl den sıfırladım spinler 900 falan verdi
çeviriceksin dostBu spinden çıkanı çevirecezmi biz 1 kat daha. Çıkanı çekim verdim ben yalnız
Yav bonanzada 400 bı küsur oldu fs den bende devam ettim o parayla 1 k olunca çekim verdim 16:30 dan beri bekliyorumAltı üstü 12bin tl çekim verdik la
Kral madem 850 verdi niye zorluyorsun ver direk çekimi? 200 -300 TL çekim veren bir sürü yoruma denk geldim millet aldı mı kaçıyor . Neyse sağlık olsun inşallah başka yerden gelir birseylerÇoğuna ödenmiş ödenir dost öyle duruyor
ben 850 tl den sıfırladım spinler 900 falan verdi
Çevrim var ya kankaKral madem 850 verdi niye zorluyorsun ver direk çekimi? 200 -300 TL çekim veren bir sürü yoruma denk geldim millet aldı mı kaçıyor . Neyse sağlık olsun inşallah başka yerden gelir birseyler
hep zorladığımdan kaybediyorum zaten dost ne diyim ):Kral madem 850 verdi niye zorluyorsun ver direk çekimi? 200 -300 TL çekim veren bir sürü yoruma denk geldim millet aldı mı kaçıyor . Neyse sağlık olsun inşallah başka yerden gelir birseyler
Ödemez diyordun neden çekim verdin 😀Bu spinden çıkanı çevirecezmi biz 1 kat daha. Çıkanı çekim verdim ben yalnız