Bende aynı durumda bekliyorum mail attım instagramdan yazdım ödeyen eden cevap veren yok5 saate giriyoruz ödeme yok varmı benim gibi olan
Bende aynı durumda bekliyorum mail attım instagramdan yazdım ödeyen eden cevap veren yok5 saate giriyoruz ödeme yok varmı benim gibi olan
Sen mail gelmiyor diyordun nasıl çözdün onuneyse bunuda kaybettik
Bana da ilginliyorum diye cvp yazdı sonrası yok saat 11 den beri 500 lira para bekliyorum valla komedi gibiYazdık ordanda cevap yok bekliyoruz bakalım
Sayfanın en alt in orda Instagram logo var ensonda soldaİnstada aradım sayfaları yok bulamıyorum ki
Ödemezsede fifi kaybımmı var sanki kasa boşaldı kaynak arıyorlar herhalde 😀Ozaman arkadaslar 3.5 kişiye ödendi gerisi geçmiş olsun herzamanki mevzu ilk alanlar aldı gerisine ödemez tecrübe var 🤣
Yüksek ihtimalle ödemez artık kasa sıfırlandı gibi🤣Ödemezsede fifi kaybımmı var sanki kasa boşaldı kaynak arıyorlar herhalde 😀
5 saat oldu benimki5 saate giriyoruz ödeme yok varmı benim gibi olan
Ss+?Çeki geldi
Demekki 4.5 saatten önce ödemiyor240 TL çekim yaptım 12.30 da 1 saat önce geldi mebla ufak diye mi bilmiyorum arkadaşlar farklı siteye attım 1.5 yaptım çektim iyi oldu![]()
Yazdım ama dönen yok ordan banada şu an tam 5 saat olduInstagram yazın yazdım ekledi
240 TL çekim yaptım 12.30 da 1 saat önce geldi mebla ufak diye mi bilmiyorum arkadaşlar farklı siteye attım 1.5 yaptım çektim iyi oldu![]()