ne uzun sürdü reis kimbilir kaç kişi yüklendi bizim icin 200 nolcak diyoruz da kaç tane bekleyen 200 var kimbilirBenımde odenmıstır o zmn rahatladım 🤣
ne uzun sürdü reis kimbilir kaç kişi yüklendi bizim icin 200 nolcak diyoruz da kaç tane bekleyen 200 var kimbilirBenımde odenmıstır o zmn rahatladım 🤣
Valla ole knk benım 2500 du odemeez dıodum odedı ( yanı ınsallah odemıstır) 🙈ne uzun sürdü reis kimbilir kaç kişi yüklendi bizim icin 200 nolcak diyoruz da kaç tane bekleyen 200 var kimbilir
umarım reis bol şansValla ole knk benım 2500 du odemeez dıodum odedı ( yanı ınsallah odemıstır) 🙈
Saol knk sanadaumarım reis bol şans
Lan ödese akşam rakı içicez yaSaol knk sanada
Afiyet olsun reisLan ödese akşam rakı içicez ya
Saolasın ama ödemiyor 😀Afiyet olsun reis
Sweet e girKankalar bonus başarı uygulandı diyor profilde dolu ama gozukmuyor oyunda
Şimdi bağlanıp siteye sövecem adam burda rakı içeçek parayı ödemiyorlarLan ödese akşam rakı içicez ya
Kaç saatÖdedi 500 verdim bende site hiç güven vermiyordu ama bide bonusum şartları da ama verdi yiğidi öldür hakkını yeme herkese bol şans
Gel beraber içelim reisŞimdi bağlanıp siteye sövecem adam burda rakı içeçek parayı ödemiyorlar