Hahahaha öder mi diye merak ettim sadeceOder hay senin yalanına
Sana niye öyle az vermiş ki bana 22 bin lira verdi14k öder mi burasi
Oder en sevdiğim kankam puahaHahahaha öder mi diye merak ettim sadece![]()
Eyvallah kardeşim.neyse acelesi yok bekleriz para gelsinde😀Beklicen mecbur 1.5 saat sonra iptal olur hemen havale ile ver çekimi dost baya beklicen sende benim gibi
270 çekim verdim gelirse paylasirizOder en sevdiğim kankam puaha
bet 1000 TL olsa o kadar vermezSana niye öyle az vermiş ki bana 22 bin lira verdi
Sanada az ödemişSana niye öyle az vermiş ki bana 22 bin lira verdi
Herkese odeme yapıldı dost daha bakiyesi silineni gormedim ama islemler gec sürüyor Türkiye de yaşıyoruz normaldir millet sırada kuyruk olustuyorEyvallah kardeşim.neyse acelesi yok bekleriz para gelsinde😀
Eyvallah kardesimHerkese odeme yapıldı dost daha bakiyesi silineni gormedim ama islemler gec sürüyor Türkiye de yaşıyoruz normaldir millet sırada kuyruk olustuyor
Cekimin gelirse buradan paylas coksa dm den paylas bi bende gorim 270 turk lirasını puaha270 çekim verdim gelirse paylasiriz![]()
Millet 3-5-10k çekiyor denemeden cubiter jupiter oldu burası300 msj olmus ne var okadar burda
Arkadaşlar bişey sorsbilirmiyim siteye üye olunmuyor nasıl üye oldunuz bilgileri giriyorum onaylanmiyor300 msj olmus ne var okadar burda
Hahahaha tamam tamam yakalandik tüh beeCekimin gelirse buradan paylas coksa dm den paylas bi bende gorim 270 turk lirasını puaha
Siteeye uye ol konu sahibi kodu yazmis zaten o kodu promo kod alanına gir dost 100 fs veriyor 2 betten sweette gir 1 kat cevrimi var sınırsız kazanc300 msj olmus ne var okadar burda