- 1,813
- 640
- 113
1.5 saat oldu daha onaylanmadı bile gereği yok böyle sitenin
Bi ben ve sen kaldik dost sabir iyi birseydir aslında bu sitede bize sabri öğretiyorErhan bey çekim talebim halen onaylanmadı sizlerden ricam konuyla alakadar olmanız ödeme yapmanızı rica ediyorum bira içicem![]()
54 gecede ben verdim gelmedi11.58 den beri çekim bekliyozz halenn gelen bişi yok desteğe bağlandım ödeme yapılcak diyo ama 2 saat oldu
Erhan mı ödeme yapıyor oooo gelmez o dost kendine ödemiyor dahaErhan bey çekim talebim halen onaylanmadı sizlerden ricam konuyla alakadar olmanız ödeme yapmanızı rica ediyorum bira içicem![]()
Orası öyle elbet ama yorulduk be nerden bulaştık bu sevdayaBi ben ve sen kaldik dost sabir iyi birseydir aslında bu sitede bize sabri öğretiyor
Basta havale ile talep versem gelmistide hep canlı da ki arkadas yüzünden paratimden verdim yanlış yaptım ordaOrası öyle elbet ama yorulduk be nerden bulaştık bu sevdaya![]()
Aynı hataya ben düştüm en son doğru yolu bulduk ama olmuyor bekliyoruz işte.Basta havale ile talep versem gelmistide hep canlı da ki arkadas yüzünden paratimden verdim yanlış yaptım orda
2 3 gün vaktin varsa bekleGelir inşallah
Valla bence böyle sitenin gereği var 10k yap 1 k çek demedi çeke bildiğin kadar çel dedi ve min 100k üye almıştır ve en az 20/30k üye çekim bekliyor normal karşılayın burda gördüğümüz 7/8 k çekilerek haricinde ne ödemeler yapmıştır bu gibi yerler gelsin de faydalanalımaz sabredin gelir ben 2 saat bekledim1.5 saat oldu daha onaylanmadı bile gereği yok böyle sitenin
73.000i dağıt 850 yeter sana73.850 tl çekim talebi verildi.
Off direk engel yemek isteyen arkadaş bakarsın gelir🤣🤣73.850 tl çekim talebi verildi.
Kadir gecesimi doğdun yoksa maytapmı geçiyon.?73.850 tl çekim talebi verildi.