- 4,751
- 2,105
- 113
Kayıtlı değil dosttelefon no kayıtlı baska no yaz
Kayıtlı değil dosttelefon no kayıtlı baska no yaz
Renktas kazanç heralanda geçerli mi katlayabilir miyiz ?@Daimon hep ben engel yiyorum konulardan bu kez bu yesin bana boşuna engel atmayın ama tartışmaya girmiyorum ona gore
Aynı oyunda 1 kat cevir cek dostum hemen havale ile talep ver diğer yontemler iptal oluyor sweette açıktiRenktas kazanç heralanda geçerli mi katlayabilir miyiz ?
217 verdi diğer oyunlarda katılım yapsam katlasam öder mi onu merak ettim aslındaAynı oyunda 1 kat cevir cek dostum hemen havale ile talep ver diğer yontemler iptal oluyor sweette açıkti
Kanka 3..5 en baba 6.7 kişiye ödediler dikkat et 1 saattir onların muhabbeti var yatirmadilar dediğin an hemen alıntı yapıp ne diyon sen site ödüyor diye kendini yirtiyorlar klasik merdiven altı sitelerin taktiği bu bakma sen herkesin ki öyle aslında saatlerdir bekliyor herkes11:58 420 TL hemen havale çekim verildi hala gelen giden yok kafasına göre ödeme yapıyorlar bence
O şekilde de ödeme yapıldı dene dost217 verdi diğer oyunlarda katılım yapsam katlasam öder mi onu merak ettim aslında
Ooo sitenin finans ekibinden erhan beyO şekilde de ödeme yapıldı dene dost
Kimsenin ödemesi 5 dakikada gelmedi burda benimde hala gelmedi ben 11 de talep vermiştim 1 saat once iptal oldu hemen havale ile talep verin dendi ama site buna rağmen odeme yapiyor senin de benim de cekimim gelcek az sabretKanka 3..5 en baba 6.7 kişiye ödediler dikkat et 1 saattir onların muhabbeti var yatirmadilar dediğin an hemen alıntı yapıp ne diyon sen site ödüyor diye kendini yirtiyorlar klasik merdiven altı sitelerin taktiği bu bakma sen herkesin ki öyle aslında saatlerdir bekliyor herkes
Benimki de aynı saatte daha bana da gelmedi11:58 420 TL hemen havale çekim verildi hala gelen giden yok kafasına göre ödeme yapıyorlar bence
Valla kanka senin için girdim bakıyım gelmiş mi diye hadi gözün aydın şans hep yanında olsun😎Aynen öyle oldu geldi
Ayenn herkes cekti bi benim daha gelmedi puahOoo sitenin finans ekibinden erhan bey
Gelirse gelir hiç bakmayın boşverBenimki de aynı saatte daha bana da gelmedi
Erhanım herkese ödese sana ödemese ne dersin bu işeAyenn herkes cekti bi benim daha gelmedi puah
Kendimden asla ödün vermem sakinliklen karsilarim dostum beni biliyorsun puahaErhanım herkese ödese sana ödemese ne dersin bu işe
Erhan bey çekim talebim halen onaylanmadı sizlerden ricam konuyla alakadar olmanız ödeme yapmanızı rica ediyorum bira içicemErhanım herkese ödese sana ödemese ne dersin bu işe
Erhanım benim kardeşlerine ödesin yeter onaKendimden asla ödün vermem sakinliklen karsilarim dostum beni biliyorsun puaha