http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotio Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forza4141

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,031
159
63
11:58 420 TL hemen havale çekim verildi hala gelen giden yok kafasına göre ödeme yapıyorlar bence

hümor01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
504
294
63
11:58 420 TL hemen havale çekim verildi hala gelen giden yok kafasına göre ödeme yapıyorlar bence
Kanka 3..5 en baba 6.7 kişiye ödediler dikkat et 1 saattir onların muhabbeti var yatirmadilar dediğin an hemen alıntı yapıp ne diyon sen site ödüyor diye kendini yirtiyorlar klasik merdiven altı sitelerin taktiği bu bakma sen herkesin ki öyle aslında saatlerdir bekliyor herkes

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,054
27,275
113
Kanka 3..5 en baba 6.7 kişiye ödediler dikkat et 1 saattir onların muhabbeti var yatirmadilar dediğin an hemen alıntı yapıp ne diyon sen site ödüyor diye kendini yirtiyorlar klasik merdiven altı sitelerin taktiği bu bakma sen herkesin ki öyle aslında saatlerdir bekliyor herkes
Kimsenin ödemesi 5 dakikada gelmedi burda benimde hala gelmedi ben 11 de talep vermiştim 1 saat once iptal oldu hemen havale ile talep verin dendi ama site buna rağmen odeme yapiyor senin de benim de cekimim gelcek az sabret

Shape01

Millet karı gibi aç Çığlık çığlığa Mokokoyuz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
350
157
43
Yorulduk!!

serkan olcay

𝐍𝐀𝐌𝐈 𝐃𝐄𝐆̆𝐄𝐑 𝐁𝐎𝐎𝐒𝐒
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
169
40
28
11.58 den beri çekim bekliyozz halenn gelen bişi yok desteğe bağlandım ödeme yapılcak diyo ama 2 saat oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...