- 2,037
- 1,400
- 113
1 saat 20dkNe kadar zamanda geldi
1 saat 20dkNe kadar zamanda geldi
Tamam morelimizi bozup durma tebrikler.arkadaşlar ödeme yapıyor 7650₺ ödedi konuyu paylaşan arkadaş bu görseli konuya eklesin herkes yararlansın @Shellac @mustafa02219 Ekli dosyayı görüntüle 853183
1 kişiye 250 verecektin bari konu sahibine ver adam konuyu açıp bizi de aydinlattiarkadaşlar ödeme yapıyor 7650₺ ödedi konuyu paylaşan arkadaş bu görseli konuya eklesin herkes yararlansın @Shellac @mustafa02219 Ekli dosyayı görüntüle 853183
Ne alaka 😂Tamam morelimizi bozup durma tebrikler.
yazsın atalım da konuşma üslubunu hiç bilmiyon kanka sen iyilik yapmaya çalışma1 kişiye 250 verecektin bari konu sahibine ver adam konuyu açıp bizi de aydinlatti
Bana niye açıklama yapıyorsun reis durumun normalse verirsin borcun varsa borcunu halledersin bana açıklama yapmana gerek yokreisim 4.5k borcu verdim hemen 5k da tek kişiye borcum kaldı vallahi bak zaten bankamda bile Ekli dosyayı görüntüle 853185bloke var
250 vercen knk adama birşey olmaz ondanreisim 4.5k borcu verdim hemen 5k da tek kişiye borcum kaldı vallahi bak zaten bankamda bile Ekli dosyayı görüntüle 853185bloke var
Alaka var işte 400 tl 2 saatir bekliyoz kanka tebrikler tekrardanNe alaka 😂
yazsın atıyım aga yazdım yukarıda da250 vercen knk adama birşey olmaz ondan
eyv kankamAlaka var işte 400 tl 2 saatir bekliyoz kanka tebrikler tekrardan![]()
Mail de i varsa ı yap ben öyle yaptım üye olduArkadaşlar bilgilerimi giriyorum busekilde hata veriyor çözümü varmiEkli dosyayı görüntüle 853186
Dwnedim aktif cekim verdim bekliomDeneyen var mı kod aktif mi
At diye zorlanmıyo ama emin ol knk o geri sana fazlasıyla geliryazsın atıyım aga yazdım yukarıda da
Pauahha bana diyene bak la atma sen atma paran değerlidir benim laflarımda ne varlayazsın atalım da konuşma üslubunu hiç bilmiyon kanka sen iyilik yapmaya çalışma
Dost üye oldum zatende ad soyad şehir giriyorum hata veriyorMail de i varsa ı yap ben öyle yaptım üye oldu