- 2,769
- 2,031
- 113
Adamın ilk mesajı şu ödeme gelirse 1 kişiye 250 dedi bende dedim gelsin de 2 kişiye ver😁Söz verdirten sen olduğun için diyorum adam durduk yerde söz vermedi sen söz verdirdin. Şimdi aynı durumda sen varsın
Adamın ilk mesajı şu ödeme gelirse 1 kişiye 250 dedi bende dedim gelsin de 2 kişiye ver😁Söz verdirten sen olduğun için diyorum adam durduk yerde söz vermedi sen söz verdirdin. Şimdi aynı durumda sen varsın
3 saattir 500 lira cekim bekliyorum gelsene kurtulsam artık uye oldun mu sen buraya dostErhan gene buralardasın
Birini benim yerime k benden yüksek çekmiş😁🤣Adamın ilk mesajı şu ödeme gelirse 1 kişiye 250 dedi bende dedim gelsin de 2 kişiye ver😁
2 kişiyi çekilişle mi verecen kendin mi seçecen reisAdamın ilk mesajı şu ödeme gelirse 1 kişiye 250 dedi bende dedim gelsin de 2 kişiye ver😁
Ooo ben üye oldum benim gibi birine 130tl ödedi yedim ben bu tür bonuslarda bizede şöyle 3-5k geldini gördüm at benim kalpten gittim an3 saattir 500 lira cekim bekliyorum gelsene kurtulsam artık uye oldun mu sen buraya dost
Kafamdaki lere atacam akşam olunca2 kişiyi çekilişle mi verecen kendin mi seçecen reis
Devambitti mi devam ediyor mu dostlar üye olalım mı
Var en son alan 15 dk önce aldı batırdı ama bence devam ediyor ve çekimde sınır yok dedenirbitti mi devam ediyor mu dostlar üye olalım mı
Tamam benimki 1k olsun iyi akşamlarKafamdaki lere atacam akşam olunca
Şimdide vereceğin kişiye ayarla🤣1200 çekim verdim gelirse 1 kişiye 300 tl söz
7 k ödedi helal 400 tl ödemiyor saldım artık yeterYenilediğin için 2 saat bekle😜😁
Benim ki çok daha kötü oldu 10 betten oyuna girdi 6 veya 7 defa uzatma geldi sonuç 540 cekim verdim en az 5 10k cekim verecekkenOoo ben üye oldum benim gibi birine 130tl ödedi yedim ben bu tür bonuslarda bizede şöyle 3-5k geldini gördüm at benim kalpten gittim an
Tebrikler1200 çekim verdim gelirse 1 kişiye 300 tl söz
Bana verecek aslan gardaşım tek dostum kadim dostum sülü1200 çekim verdim gelirse 1 kişiye 300 tl söz
100 fs 2 betten aldım şimdi 1 kat çevrimi slot mu aynı oyun mu?