- 52,499
- 25,038
- 113
Tebrikler Kral7650₺ ÖDEME YAPTILAR HELAL OLSUNEkli dosyayı görüntüle 853171
Tebrikler Kral7650₺ ÖDEME YAPTILAR HELAL OLSUNEkli dosyayı görüntüle 853171
Tm simd gidip kaybet iki saatt sonra yine sifiri görürsun sen o yuzden sevinme bence burdaki herkes cekim yapsa bile geri kaybedecek zatenValla ödemek istiyorlar ben çevrimi farklı oyında yaptım ödediler size de öderler 110 dk sürdü ama iyi oldu
Yıl ay gün galibaBeyler doğum tarihini hangi formatta yazıcaz
Yıl ay günBeyler doğum tarihini hangi formatta yazıcaz
Az önce bi yorum yapmıştım acele etmenizin tek sebebi diğer büronun bizi bekleyip kaybettirmesi yoksa ne işimiz var😁😁Tm simd gidip kaybet iki saatt sonra yine sifiri görürsun sen o yuzden sevinme bence burdaki herkes cekim yapsa bile geri kaybedecek zaten
Sınır yokMaksimum çekim nedir
2 kişi bulup konu açcan mıValla ödemek istiyorlar ben çevrimi farklı oyında yaptım ödediler size de öderler 110 dk sürdü ama iyi oldu
Ben öyle bişey demedim 😁2 kişi bulup konu açcan mı
Ee 7k çekecek adama öyle yap dediydin sıra sendeBen öyle bişey demedim 😁
Bu arkadaş söz verdi ben vermedim😁😁7650₺ ÖDEME YAPTILAR HELAL OLSUNEkli dosyayı görüntüle 853171
Dedin say puaha verme kimseye birsey zaten senden çok iyilik gördük te bizde is yoktuBen öyle bişey demedim 😁
Adam dedi ben demedim demiş olsaydım olurdu yapardım da yapmışlıpımızds var🤪😜😎😎Ee 7k çekecek adama öyle yap dediydin sıra sende
Hm 1 kişi 250 lira vercem dediBu arkadaş söz verdi ben vermedim😁😁
Helal olsun sen bunu yaptın ona7650₺ ÖDEME YAPTILAR HELAL OLSUNEkli dosyayı görüntüle 853171
Söz verdirten sen olduğun için diyorum adam durduk yerde söz vermedi sen söz verdirdin. Şimdi aynı durumda sen varsınBu arkadaş söz verdi ben vermedim😁😁
Erhan gene buralardasınHm 1 kişi 250 lira vercem dedi
Yenilediğin için 2 saat bekle😜😁11'den beri çekim bekliyorum