- 2,769
- 2,031
- 113
Puahahah sana ödemezse basarız orayı😂Oyun çok açık olmasına rağmen 540 cekim verdim 1 saat oldu gelen giden yokta site 540 tl yide oder gibi odemesede canları saolsun puaha
Puahahah sana ödemezse basarız orayı😂Oyun çok açık olmasına rağmen 540 cekim verdim 1 saat oldu gelen giden yokta site 540 tl yide oder gibi odemesede canları saolsun puaha
Oyuna gir eklidirBize neden vermiyor bonusu
420yi ödemeyen 7/8k nasıl ödesin benim için para topluyırlar herhalde11'de çekim vermiştim 12de iptal oldu zor gibi 421 tl para ödememek nedir atla deve değil
Doğrulama için belge yükledinmiKişisel bilgilerini doldur sonra dene
Havale alan oldu ss attı başka bi sebep olabilir çevrim tamam mı 😂büyük ihtimalle paraparola yöntemi ile ödeme yapıyor bizdede o yok![]()
Yaktın bizi hocam420yi ödemeyen 7/8k nasıl ödesin benim için para topluyırlar herhalde
Oyunda devam ettim spine girdi uzattıkça uzatti 6 defa felan uzatma geldi sonuç 540 bide 10 betten oyuna girdi o yuzden ben kaybettiğim paraya yanıyorum puahaPuahahah sana ödemezse basarız orayı😂
3 kere çevrim yaptımHavale alan oldu ss attı başka bi sebep olabilir çevrim tamam mı 😂
1 lirayı adananın hatrı kalmasın diye mi çektin reis11'de çekim vermiştim 12de iptal oldu zor gibi 421 tl para ödememek nedir atla deve değil
Neden iptal etmisBenim çekimi iptal etti
Yok yav ne belgesiDoğrulama için belge yükledinmi
400 tl verdim çekim iptal olunca tam bakiye çekim isityorlar ondan çektim.1 lirayı adananın hatrı kalmasın diye mi çektin reis