- 713
- 305
- 63
Rica ederim dost ben şansımı sporda denedim daha olasılıklı bence6 TL den oyuna giriyor 127 TL veriyor 980 den sıfırladım şans yok bu aralar paylaşım için teşekkürler kralll 👍
Rica ederim dost ben şansımı sporda denedim daha olasılıklı bence6 TL den oyuna giriyor 127 TL veriyor 980 den sıfırladım şans yok bu aralar paylaşım için teşekkürler kralll 👍
Desteğe yazın istersenizAynısı bende oluyor
Destek bonus talepten alınıyor dediDesteğe yazın isterseniz
Kafama sıkacam az kaldıDestek bonus talepten alınıyor dedi
Hiçbirlerden bonus alamıyorumKafama sıkacam az kaldı
Desteğe yazdım sorun sizde diyor bir de tarayıcı değiştir filan muhabbeti yaptı , değiştirdim yine olmadıDesteğe yazın isterseniz
Yardımcı olacak var mıHiçbirlerden bonus alamıyorum
Çok yüklenilme olduysa kapatmislardir talepiDesteğe yazdım sorun sizde diyor bir de tarayıcı değiştir filan muhabbeti yaptı , değiştirdim yine olmadı
Soyle dostumByler dvet bnssu var özelden yzsin isteyenler besyuztl nakt
Bende kolay kolay slot oynamamda baktım kafama yatan bülten yok şans dedik sansda güldü Gates düzde iki sefer 6 TL den birde 4 TL den oyuna aldı boş vermedi sağlık olsun boll sanslarrRica ederim dost ben şansımı sporda denedim daha olasılıklı bence
Byler dvet bnssu var özelden yzsin isteyenler besyuztl nakt
[/QUOT
Başkan şunu banlarmisin yalandan davet bonusu vereyim diyip SMS alıyor milletten dolandırıyor SS Ler var @Shellacsite açılmıyor bir bendemi oluyor acba herkez girmiş
Bende patladim hazırlık maçı utrech üst dedim dk 2 de gol oldu başka yok şaka gibiBende kolay kolay slot oynamamda baktım kafama yatan bülten yok şans dedik sansda güldü Gates düzde iki sefer 6 TL den birde 4 TL den oyuna aldı boş vermedi sağlık olsun boll sanslarr