- 363
- 230
- 43
Ödüyor hemenÖdeme aşamasında bakalımEkli dosyayı görüntüle 807719
Ödüyor hemenÖdeme aşamasında bakalımEkli dosyayı görüntüle 807719
15 dakika oldu daha göndermediler ama gönderirler herhaldeÖdüyor hemen
Havale ile ödüyor
Ben 2 saattie hesaba giriş yapamiyorum butona tiklanmiyor siz nasıl girip oynuyosunz
Nasıl giriş yapıyorsunuz siteyeÖdeme aşamasında bakalımEkli dosyayı görüntüle 807719
Başka tarayıcı dene kralNasıl giriş yapıyorsunuz siteye
Havale ile ver 3 dk ya geliyor500 çekim verdim bana sadece Papara ve paratim çekim yöntemi söyledi canlı destek paparadan oluşturdum henüz gelmedi
Valla hala gelmedi bana Papara ver dedi canlı destek bekliyorum hala 32 dakika olduHavale ile ver 3 dk ya geliyor
İptal et havale ile verValla hala gelmedi bana Papara ver dedi canlı destek bekliyorum hala 32 dakika oldu
Bende de aynı üye olamadım. Güncelleme var dedi birisiBu altyapı ödeme yapar sorunsuz ödeme bekleyenler merak etmesin su an sorun sadece siteye girilmiyor herkeste aynimi
Sordum Gardasim aynen güncelleme varmış hayırlısı olsunBende de aynı üye olamadım. Güncelleme var dedi birisi
Aynen bende giremiyorum butona tiklamiyorBen 2 saattie hesaba giriş yapamiyorum butona tiklanmiyor siz nasıl girip oynuyosunz
Yediler miYerler belki AMK 3 dj da 4k oldu kasa yawEkli dosyayı görüntüle 807733