http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotbaba 777 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

birSpino

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,337
454
83
O kadar çakallar ki üye olmadan önce siteye girdiğin zaman deneme bonusu reklamını görüyorsun ama üye olduktan sonra o reklam bir anda ortadan kalkıyor artık ara sitede yabancısın arada sayfa sayfa en son gidiyorsun canlı destek diyor ki sana yok diyor bana sadece yok diyor bunu ve derken de çok rahat diyor ne dedim o zaman sen annenle bacını gözden çıkarmışsın kardeş sahtekarlık yapıyorsun o zaman dedim bir z****** anneni verelim savaşa da dedim enişte olsun senin bacım her akşam dayak yer yakın masasında enişteye arkadaşlarının ne olacağını sen biliyorsun düşün dedim bunları sen dedim kendine getirdin kendine yakıştırdım ki insanlara böyle sahtekarlık yaparak üye kazanıyorsun sen dedim annenle bacım hiç değer vermiyorsun

Aliko35

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14
0
1
Nereden talep ediyoruz
O kadar çakallar ki üye olmadan önce siteye girdiğin zaman deneme bonusu reklamını görüyorsun ama üye olduktan sonra o reklam bir anda ortadan kalkıyor artık ara sitede yabancısın arada sayfa sayfa en son gidiyorsun canlı destek diyor ki sana yok diyor bana sadece yok diyor bunu ve derken de çok rahat diyor ne dedim o zaman sen annenle bacını gözden çıkarmışsın kardeş sahtekarlık yapıyorsun o zaman dedim bir z****** anneni verelim savaşa da dedim enişte olsun senin bacım her akşam dayak yer yakın masasında enişteye arkadaşlarının ne olacağını sen biliyorsun düşün dedim bunları sen dedim kendine getirdin kendine yakıştırdım ki insanlara böyle sahtekarlık yaparak üye kazanıyorsun sen dedim annenle bacım hiç değer vermiyorsun
Screenshot_20251129_074158_Chrome.jpg

gs54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
321
70
28
Beyler siteden uzak durun az önce twitter da cumhurbaşkanı etiketi ile bu sitenın ismini gördüm. Birileri bunu hastag olarak ilke 10 koymuş. Her yerde paylasmıslar. Patladı millet

Ekli dosyalar

kanarya0237

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
775
340
63
Bende üye oldum yok Bonus

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,738
3,117
113
Beyler siteden uzak durun az önce twitter da cumhurbaşkanı etiketi ile bu sitenın ismini gördüm. Birileri bunu hastag olarak ilke 10 koymuş. Her yerde paylasmıslar. Patladı millet
😂😂😂 kendisi ceza yiyecek siteye birsey olmaz iban kiralık zaten kafayı yemiş

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,971
1,287
113
@Shellac konu kilit başkan bonus vermiyorlar giriş panoda var ama üye olduğunda yok diyorlar üye çekiyorlar

synz

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
78
20
8
Bakiyem var oynayamıorum bonusda bitmiş konu kitlensin lütfen.
Ben dün gece üye oldum bu siteye sweet bonanza be gates of Olympos Süper scatter da 13000 kusurat oldu. Sonra birden 1000 TL otamatik olarak kaldı. Canlı desteğe bağlanmak istedim. Canlı destek yok. Çekim için de talepte bulunmadım. Hesabıma giriş yaptım biraz önce öyle 1000 TL sabit duruyor. Kripto hesabı acmam gerekiyormuş. Onu da açmadım. Nasıl olacak bilmiyorum. Ama bonus aldım arkadaşlar. Kripto hesabı olan varsa bence deneyebilir. Öder mi onu bilmiyorum işte. Paylasana teşekkür ederim.umarim kolpa bi şey değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...