- 1,674
- 269
- 83
Yav arkadaşlar 48.36 usdt kaç TL yapar
2k ya yakın bi para yaparYav arkadaşlar 48.36 usdt kaç TL yapar
Ohaaaa o zaman bunlar bana 2000 mi göndermiş onlar iptal etti ben talep verdim peş peşe dedim bı yanlışlık var hesaplıyorum kitaplıyorum fazla cikiyordu2k ya yakın bi para yapar
Oyunlarda kullanamıyoruz nasıl yapcazOhaaaa o zaman bunlar bana 2000 mi göndermiş onlar iptal etti ben talep verdim peş peşe dedim bı yanlışlık var hesaplıyorum kitaplıyorum fazla cikiyordu
🤣🤣🤣🤣Ohaaaa o zaman bunlar bana 2000 mi göndermiş onlar iptal etti ben talep verdim peş peşe dedim bı yanlışlık var hesaplıyorum kitaplıyorum fazla cikiyordu
Gece gece esnafı tokatlattin ya bana helal olsun sana🤣🤣🤣🤣
Kimse görmeden devam et
Afiyet olsun kral kdumun siteleri hep bizimidenk getirecekler akıllı olup fazladan gondermeselermisGece gece esnafı tokatlattin ya bana helal olsun sana
Üye olduk olduk oynadık kaybeden ler den oldukbititmi bonus eklenmedi
Modlara yazdım kral ama kitlenmedi hala anca sabaha kitlenir 😔😔kanka bonusu pasife almislar uckagitcilik yapiyolar konuyu kilitleyelim
Sildiler benim 6400 ü orospu çocukları başkan kitleyin şunları deneme bonusu kalmıştır diyolar 6400 bakiyeyi siliyolar biz boşunamı uğraştık bunla saatlerce şerefsiz lerkanka 6600 bakiye var hicbsy oynanmiyor bizim bakiyeyide silecekler herhalde