http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotbaba 777 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cezafan92

Yetimler
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,037
488
83
Destek Manuel ekleme yapılmıyor diyor alanlar nasil aldı bu deneme bonusunu

kralcik

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
73
22
8

777₺ Deneme Bonusu

⚪ 777₺ Deneme bonusu ile bakiyenizi 7.000₺'ye ulaştırmanız minimum ve maksimum 1.000₺ çekim sağlayabilirsiniz.

🔵1.000₺ kazancınızı yalnızca TRX coin ile yapabilirsiniz.

🔵Bonus sadece Slot alanında Pragmatic Play sağlayıcısında geçerlidir.

⚪Şartlar ve koşullar, site yönetimi tarafından değiştirilebilir.

🔵Bonusun suistimali durumunda, site yönetimi hesabını askıya alma veya bonusu iptal etme hakkına sahiptir.

⚪Aynı IP, cihaz veya hesap üzerinden birden fazla kullanım tespit edilirse bonus ve kazançlar iptal edilebilir.

Detayları yukarıda yazıyor 7000 yaptım 1000 cekim verdim bekliyorum cripto olduğu için bende tam bilmiyorum
Teşekkürler paylaşım için. Ödeme geldi

Eregli123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,674
269
83
Çektim sonunda ..bide destek yardımcı olabilecegim konu var mı diyor ne konusu olacak parayı ver konu yok tokatladim yine paylaşan arkadaşa tşk ederim

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,363
543
113
bititmi bonus eklenmedi

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,622
6,868
113
Oto mu ekleniyor para varken görmezden geldik para bitince kendimi burda buldum üye oldum eklenmedi

Raki1122

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
128
21
18

Arkadaşlar 10.000-100.000 arası çekim yapbiliyosun %15 çekiceğin kadar yatırım istiyo 2026 tl deneme veriyo benim götüm yemedi yatırmaya 100k yaptım
Dolandırıcı böyle dört beş tane sitede var benim yüz bin üstü bakiye hepsi sahtekar sakın yatırayım deme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...