Afiyet olsunödeme geldi paylaşan arkadaşa teşekkürler
İslem gecmisi kac dakika kalktıktan sonra odendiBana da şuan odediler
Ben düz dedede yaptım son 100 liradan çevirdi benibu çekenler ne oynuyor hangi oyunu![]()
Nasıl cekım yaptınız 3 kere ıptal oldu yaBana da şuan odediler
Şansın varmışBen düz dedede yaptım son 100 liradan çevirdi beni
Arkadaşlar güncelleme esnasında üye olanlara canlı destek manuel ekliyor yeni olanlara otomatik ekleniyor. Ben manuel eklettim
777₺ Deneme Bonusu
⚪ 777₺ Deneme bonusu ile bakiyenizi 7.000₺'ye ulaştırmanız minimum ve maksimum 1.000₺ çekim sağlayabilirsiniz.
🔵1.000₺ kazancınızı yalnızca TRX coin ile yapabilirsiniz.
🔵Bonus sadece Slot alanında Pragmatic Play sağlayıcısında geçerlidir.
⚪Şartlar ve koşullar, site yönetimi tarafından değiştirilebilir.
🔵Bonusun suistimali durumunda, site yönetimi hesabını askıya alma veya bonusu iptal etme hakkına sahiptir.
⚪Aynı IP, cihaz veya hesap üzerinden birden fazla kullanım tespit edilirse bonus ve kazançlar iptal edilebilir.
Detayları yukarıda yazıyor 7000 yaptım 1000 cekim verdim bekliyorum cripto olduğu için bende tam bilmiyorum
💩💩👌👌👌👌Ben düz dedede yaptım son 100 liradan çevirdi beni
Trc20 hesabını kopyala troNasıl cekım yaptınız 3 kere ıptal oldu ya
Trc20 adres yönetimini kopyala slot baba çekim kısmında da tronu sec birinci Wallet number yazan yere yapıştır bu kadarNasıl cekım yaptınız 3 kere ıptal oldu ya
Canlı desteğide yok bendeArkadaşlar güncelleme esnasında üye olanlara canlı destek manuel ekliyor yeni olanlara otomatik ekleniyor. Ben manuel eklettim
Yaptım 3 kere aynısını ıptal oluyor sımdı de hata verıyorTrc20 hesabını kopyala tro
Trc20 adres yönetimini kopyala slot baba çekim kısmında da tronu sec birinci Wallet number yazan yere yapıştır bu kadar
bekle bakalım biraz doğru yaptıysan neden iptal ediyor bilemiyorumYaptım 3 kere aynısını ıptal oluyor sımdı de hata verıyor
Anlamadım gercekten sınır oldum bunun ıcın uygulama indirdim yabekle bakalım biraz doğru yaptıysan neden iptal ediyor bilemiyorum
İslem geçmişi kalktıktan sonra cekim ne zaman geldiÖdeme geldi paylaşım yapan arkadaşa teşekkür ederim
Ne çekiyor lar ne yapıyorlar Belli deel bize eklenmedi ki oynayalım amkqbu çekenler ne oynuyor hangi oyunu![]()