http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotbaba 777 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XpoSeD_0591

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
128
43

777₺ Deneme Bonusu

⚪ 777₺ Deneme bonusu ile bakiyenizi 7.000₺'ye ulaştırmanız minimum ve maksimum 1.000₺ çekim sağlayabilirsiniz.

🔵1.000₺ kazancınızı yalnızca TRX coin ile yapabilirsiniz.

🔵Bonus sadece Slot alanında Pragmatic Play sağlayıcısında geçerlidir.

⚪Şartlar ve koşullar, site yönetimi tarafından değiştirilebilir.

🔵Bonusun suistimali durumunda, site yönetimi hesabını askıya alma veya bonusu iptal etme hakkına sahiptir.

⚪Aynı IP, cihaz veya hesap üzerinden birden fazla kullanım tespit edilirse bonus ve kazançlar iptal edilebilir.

Detayları yukarıda yazıyor 7000 yaptım 1000 cekim verdim bekliyorum cripto olduğu için bende tam bilmiyorum

XpoSeD_0591

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
128
43
Bitexen global ve kcex de hesap olarak hangisini kullanayım criptolarda bilgisi olan yardımcı olurda sevinirim

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
271
130
43

777₺ Deneme Bonusu

⚪ 777₺ Deneme bonusu ile bakiyenizi 7.000₺'ye ulaştırmanız minimum ve maksimum 1.000₺ çekim sağlayabilirsiniz.

🔵Bonusun suistimali durumunda, site yönetimi hesabını askıya alma veya bonusu iptal etme hakkına sahiptir.

⚪Aynı IP, cihaz veya hesap üzerinden birden fazla kullanım tespit edilirse bonus ve kazançlar iptal edilebilir.

Detayları yukarıda yazıyor 7000 yaptım 1000 cekim verdim bekliyorum cripto olduğu için bende tam bilmiyorum
hiçbirşey vermedi ben 2 saat önce almıştım

XpoSeD_0591

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
128
43

777₺ Deneme Bonusu

Cekim ödendi bu arada

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,998
11,541
113
Ben cripto kullanmıyorum hiç ilk defa cripto yöntemiyle cekim verdim paribu hesabına girip tron yatır diyip çıkan adresi siteye attım doğrudur inşallah
Paribu sıkıntı kanka millet paribudan ceza yiyor havaleden daha sıkıntı duyduğuma göre dikkat et

XpoSeD_0591

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
128
43
Kanka globale çekip sonra Türk borsasına çekmek daha mantıklı sanırım.
Zaten çekim geldiğinde paribu soruyor nerden geliyor diye bende kendi hesabımdan bitexen globalden çekim yaptım diye belirttim inşallah bisey çıkmaz a.k 1000 k kazanalım derken bi taraftarlarımıza kaçmaz insallah

XpoSeD_0591

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
128
43
Zaten çekim geldiğinde paribu soruyor nerden geliyor diye bende kendi hesabımdan bitexen globalden çekim yaptım diye belirttim inşallah bisey çıkmaz a.k 1000 k kazanalım derken bi taraftarlarımıza kaçmaz insallah
Trust wallet da var da komisyon çok kesiyor o nalet yer hatta 500 de içinde kaldı çekemedim bir türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...