Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Slot Oyunları Kazanç Yok Artık Oyunlara Müdalle olduğunu Düşünüyorum Artık

nava911

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
341
185
43
Slot aviator rulet blackjack hepsi aynı bok

Jarmenkell

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
157
73
28
Beyler dikkatimi su cekti birader sacma gelebilir ama uc dort aydir takip ediyorum maaşımı ben 14unde aliyorum. Abi ne hikmetse her ayin 13 unde boyle bi para gösterio 1kyi fln goruyon ustunu böyle gostermio sanki seni hirslandirmaya calisir gibi hani parayı bas oyun veriyo modu gibi gosteriyo. Ne hikmetse aq 14 unde oyunlar direk kesiliyo. Zaten genel olarak hep s*kis modu 😁 dort bes aydır gerçekten dikkat ediorm boyle sankki maas gunumu bilio ipnelrr:D

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,608
1,652
113
Beyler dikkatimi su cekti birader sacma gelebilir ama uc dort aydir takip ediyorum maaşımı ben 14unde aliyorum. Abi ne hikmetse her ayin 13 unde boyle bi para gösterio 1kyi fln goruyon ustunu böyle gostermio sanki seni hirslandirmaya calisir gibi hani parayı bas oyun veriyo modu gibi gosteriyo. Ne hikmetse aq 14 unde oyunlar direk kesiliyo. Zaten genel olarak hep s*kis modu 😁 dort bes aydır gerçekten dikkat ediorm boyle sankki maas gunumu bilio ipnelrr:D
Ben de ay sonu alıyorum. Bence ayın son iş günü oyunlara müdahale ediliyor :)