- 47,665
- 52,015
- 113
Böyle gayet iyi ilerliyorum dostum isine bakkuponu at bakayım hayatın yalan senın
Böyle gayet iyi ilerliyorum dostum isine bakkuponu at bakayım hayatın yalan senın
duzenbaz hepsı be bahıslere gore oynamıyolarsa hıc bı sey bılmıyom57 de bitti şaka gibi![]()
Wonlamıs maç 157 easy wonSetler 2 2
Maç son set 9 9 ms 1 girdim girer girmez maç ortadan kayboldu noldu
ilk 5 dakika 30 sayı çıktı 7 dakikada 28 atamadılarduzenbaz hepsı be bahıslere gore oynamıyolarsa hıc bı sey bılmıyom
dost senın sınavında cok buyuk bu masa tenısı yedı bıtırdı senıSetler 2 2
Maç son set 9 9 ms 1 girdim girer girmez maç ortadan kayboldu noldu
Cok fazla serbest kacdi be bakim kac kacmisilk 5 dakika 30 sayı çıktı 7 dakikada 28 atamadılar![]()
tebrıkler dost borclardan sıyırdın kafayı hayali rollerde kazanıyon artıkWonlamıs maç 157 easy won
Kalan 4Şili kupasına üst girildi
Yok dost ciddiyim 180 küsür oldu kasa son adım vurdum şili kupasınatebrıkler dost borclardan sıyırdın kafayı hayali rollerde kazanıyon artık
onları var ya ıslak meşe odunuyla dövcen enıste yapma dıcek bobreklere calıscan en son ustune oturtup cekım paylas sayfalarında paylascan hepsını ıbret olcakAtlasın cekılısınden de cıkmamısık cıkanlarında 5 tanesi son işlem etkinlik yada 50 yatırım istiyor hep aynı terane arkadas
dost 30 lıra atar mısınYok dost ciddiyim 180 küsür oldu kasa son adım vurdum şili kupasına