http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Skyruzgar | Erhanbet22 Hayratıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,667
52,021
113
3 dkda 23 sayı cıktı
Kalan 7 dk da 23 cıktı 46 bitti

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,285
87,405
113
charlotte yıne alt oraya gırse genıs genıs almıstık

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,738
10,144
113
Görürsün yarın
Dost dün verdiğin 9 basket kombineden sadece bir tanesi geldi oda Myanmar liginde alt almışsın lütfen daha dikkatli kombineler oluştur seni tipster olarak örnek alıyoruz senin yaptığın ayıp tamamen Demirören e çalıştığını düşünmeye başlıyorum yarın ki kupon tutmazsa

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,667
52,021
113
Dost dün verdiğin 9 basket kombineden sadece bir tanesi geldi oda Myanmar liginde alt almışsın lütfen daha dikkatli kombineler oluştur seni tipster olarak örnek alıyoruz senin yaptığın ayıp tamamen Demirören e çalıştığını düşünmeye başlıyorum yarın ki kupon tutmazsa
Dost ben 9 basket vermedim ki dün 7 8 maç mı ne vardı bide Myanmar ligi falan yoktu ben alt oynanam baskette

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,667
52,021
113
Şimdi paylaşayım bi kuponda oyna akşam para altında kal

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,223
3,702
113
beyler benim roll şu şekilde 3 arkadas en güvendiği maçı yazacak 1 macta ben koyacagim kazancta 3 arkadaşa dagitim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...