Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Skyruzgar | Bol Gollü Kupon v2

Kupon Miktarı
30
Kupon Oranı
35.833

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,570
38,388
113
Gorcez bakalim.sen ust oyna bn alt oyniycam 😁 2 macta 0.0 biterse sasirma
Bunlar dünyaya boy gosterme maçları özellikle ilk maçlar hareketli geçer yani futbolcular için sirk burası tüm dünyanın gozlei uzrrinde seyirci dersen var destek var haliyle herkes hünerlerini sergileyecek mutlaka sürprizler çıkacaktır en basiti dünkü maça kaç milyon insan 0-0 diyordu iki beceriksiz takımın maçında bile ilk yarından üste gitti maç dediğim gibi şans bu ama birazda bilgi eklemek lazım üst olur demiyorum ama alta cesaret edilmez

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,570
38,388
113
Kaldı ki ABD gibi futbolla alakası olmayan kendi kulturunde bir sistemi olmayan stratejik oyun anlayışı olmayan bam güm mahalle maçı gibi geçecek bir maça yürek mı yedin dost ve Hollanda tamam sürpriz arada ne bileyim İran ingiltereyi yener de :) daha mantikli

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Kaldı ki ABD gibi futbolla alakası olmayan kendi kulturunde bir sistemi olmayan stratejik oyun anlayışı olmayan bam güm mahalle maçı gibi geçecek bir maça yürek mı yedin dost ve Hollanda tamam sürpriz arada ne bileyim İran ingiltereyi yener de :) daha mantikli
O begenmedigin abd dunya kupasinda var biz yokuz bro.ayrica evi o kdr kucumseme ev favori macta bilmem oranalara bakdinmi.ben maci sifir tutuyorum hatta gizabet frebet ile ingiltere ilk yari 1 bu macada sifir dedim.macta cikicak gol en baba 2 bnce yada yenen olursa 1.0 yener.bu macta yenilen buyuk ihtimalle kupaya veda eder o yuzden yenilmek istemezler.aralarinda guc farki olsa sana katilcamda galler dedigin takim nedirki bale disinda saglam oyuncusu yok.sen bilin ama ust cok zor