- 1,485
- 494
- 83
Çiçek Abbas
Recep İvedik osurukla bira şişesi devirme sahnesiTek dedik. Nokta atışı olacak.
Hachiko ben ömrümce bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Gözyaşlarım sel oldu aktı nasıl böyle bir vefa olabilir. İzlemekten korkuyorum yine ağlatırlar.
Benim ünide bir kız arkadaşım vardı duygusuzdu bunu ona izlettim hüngür hüngür ağladı o ağlayınca bende ağladım anasını satayım böyle bir dostluk olamaz.
Varsa böyle filmler lütfen önerin.
Kanĺı nigar tavsiye ederimGuguk kuşu tavsiye ederim. İlla duygulanmak istiyorum dersen eski Yeşilçam filmi vesikalık yarım tavsiye ederim
Yeşil yolTek dedik. Nokta atışı olacak.
Hachiko ben ömrümce bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Gözyaşlarım sel oldu aktı nasıl böyle bir vefa olabilir. İzlemekten korkuyorum yine ağlatırlar.
Benim ünide bir kız arkadaşım vardı duygusuzdu bunu ona izlettim hüngür hüngür ağladı o ağlayınca bende ağladım anasını satayım böyle bir dostluk olamaz.
Özcan Deniz'in bı filmi vardı dost evim sensinTek dedik. Nokta atışı olacak.
Leaving Las Vegas (1995)Mesela kasımda aşk başkadır gibi olmalı not defteri gibi olmalı..