http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sizi Ağlatan Film Tek Ve Nokta Atış

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,315
3,104
113
Aşk ve drama olacak yeniden aşka dair umut artıran filmler arıyorum.

ali77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,413
464
83
En çok ağladığım filmler beni duygusal yapan filmler

Kasımda aşk başkadır bu arada kasım geliyor sonbaharın yaprakların dökülmesi
Not defteleri

Bunlar beni feci yaptı. Başka var mı?
Hachiko tarzı duygusal köpekli bir film arıyorsan Can Dostum 2. Film Can dostumun Yolculuğu duygusal buda

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,047
934
113
anime filmlerini seversen, a silent voice, ateşböceklerinin mezarı, your name izlemeni siddetle tavsiye ediyorum ağlatacaklarının da garantisini veririrm

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,250
1,335
113
Tek dedik. Nokta atışı olacak.

Hachiko ben ömrümce bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Gözyaşlarım sel oldu aktı nasıl böyle bir vefa olabilir. İzlemekten korkuyorum yine ağlatırlar.

Benim ünide bir kız arkadaşım vardı duygusuzdu bunu ona izlettim hüngür hüngür ağladı o ağlayınca bende ağladım anasını satayım böyle bir dostluk olamaz.

Varsa böyle filmler lütfen önerin.
2 tane french bulldog cinsi köğeğim var evde benımle yaşıyorlar dünyada onlardan başka kimsem yok zaten
izliyorum bakalım dostum ilgimi çekti
biraz daha kahrolayım :)

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,315
3,104
113
Hachiko tarzı duygusal köpekli bir film arıyorsan Can Dostum 2. Film Can dostumun Yolculuğu duygusal buda
Onuda izledim dost hachiko gibi olabilir mi ne zaman izlesem hüngür hüngür deli gib ağlarım.

Biliyor musun ilk ağladığım film ben göz yaşına döktüler...

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,315
3,104
113
2 tane french bulldog cinsi köğeğim var evde benımle yaşıyorlar dünyada onlardan başka kimsem yok zaten
Bizi sakın sorumlu tutma benim köpeğim yokken yıkıldım dost sabah izle şimdi izleme lütfen

Sabah izlersen söz bira paranı gönderecem ama gecenin bu vaktinde ölüm yolcuğuna çıkma.

sabah izle söz üzülsen bile rakı bira paranı ben göndereyim.

Ama şimdi yapma çok üzüleceksin lütfen 12 saat daha sabret. Bak bunu izleyenler anlar lütfen.

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,315
3,104
113
Kardeş lütfen izleme bak dostların var bak kahrolursun lütfen sonraya sakla lütfen.

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,315
3,104
113
Bir sıkıntı yaşarsan bana dön bu film ağırdır bak altından kalkamazsın dostların varmış baktın sıkıntıya düştün dm den hemen yaz rakı bira neyse kendine getirelim seni.

Ama bu film senin izleyeceğin türden değil kahrolursun yapma...

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,250
1,335
113
Kardeş lütfen izleme bak dostların var bak kahrolursun lütfen sonraya sakla lütfen.
daha fazla üzülünür mü bilmem de izliyoruz bi kere dostum, viskim biram var sağolasın düşündüğün için
kız olan köpeğim kucağımda yatıyor 2 dakika bile dibimden ayrılmaz bakkala giderken bile kucağıma alır giderim o kadar bağlı ki bana 1 gün ayrı kalmıştık anksiyetesi tuttu 15 gün titremişti veteriner veteriner gezmiştik kahrolmuştum

dahada merak ettim bide bu yıksın bizi :)

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,315
3,104
113
daha fazla üzülünür mü bilmem de izliyoruz bi kere dostum, viskim biram var sağolasın düşündüğün için
kız olan köpeğim kucağımda yatıyor 2 dakika bile dibimden ayrılmaz bakkala giderken bile kucağıma alır giderim o kadar bağlı ki bana 1 gün ayrı kalmıştık anksiyetesi tuttu 15 gün titremişti veteriner veteriner gezmiştik kahrolmuştum

Beni köpek dostlarımız için pişman etmeyin abi izleyin ama uyuyamazsınız bunuda göze alın lütfen açtım açacağıma pişman oldum ya mahvolursunuz.

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,017
2,302
113
Hachiko 1987 japon yapımını mi
2009 Amerikan versiyonunu mu izledin.

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,315
3,104
113

Dost ağlarsan anında tüterim haberin olsun ki gözyaşlarını tutamayacaksın film bitince seni tekele yollayacam haberin olsun ya uykusuz bırakacağız beni affet lütfen.