- 3,315
- 3,104
- 113
Eski sevgili yeni inanç hayata dair umut ve aşk olmalı.Eee konu açtığın film de tarih oldu yeni filmler mi ariyorsun dostum onerebilirim
Eski sevgili yeni inanç hayata dair umut ve aşk olmalı.Eee konu açtığın film de tarih oldu yeni filmler mi ariyorsun dostum onerebilirim
Hachiko tarzı duygusal köpekli bir film arıyorsan Can Dostum 2. Film Can dostumun Yolculuğu duygusal budaEn çok ağladığım filmler beni duygusal yapan filmler
Kasımda aşk başkadır bu arada kasım geliyor sonbaharın yaprakların dökülmesi
Not defteleri
Bunlar beni feci yaptı. Başka var mı?
2 tane french bulldog cinsi köğeğim var evde benımle yaşıyorlar dünyada onlardan başka kimsem yok zatenTek dedik. Nokta atışı olacak.
Hachiko ben ömrümce bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Gözyaşlarım sel oldu aktı nasıl böyle bir vefa olabilir. İzlemekten korkuyorum yine ağlatırlar.
Benim ünide bir kız arkadaşım vardı duygusuzdu bunu ona izlettim hüngür hüngür ağladı o ağlayınca bende ağladım anasını satayım böyle bir dostluk olamaz.
Varsa böyle filmler lütfen önerin.
Onuda izledim dost hachiko gibi olabilir mi ne zaman izlesem hüngür hüngür deli gib ağlarım.Hachiko tarzı duygusal köpekli bir film arıyorsan Can Dostum 2. Film Can dostumun Yolculuğu duygusal buda
Sen dolmussunda ağlayacak yer arıyorsun gibi geldi dostOnuda izledim dost hachiko gibi olabilir mi ne zaman izlesem hüngür hüngür deli gib ağlarım.
Biliyor musun ilk ağladığım film ben göz yaşına döktüler...
Bizi sakın sorumlu tutma benim köpeğim yokken yıkıldım dost sabah izle şimdi izleme lütfen2 tane french bulldog cinsi köğeğim var evde benımle yaşıyorlar dünyada onlardan başka kimsem yok zaten
izliyorum bakalım dostum ilgimi çekti
biraz daha kahrolayım![]()
Dost 14 şubatta ne yapacaksın milleti mi izleyeceksin yoksa koluna mı takacaksın?Sen dolmussunda ağlayacak yer arıyorsun gibi geldi dost
İzmirde olsan 8 shot gelirdi.Alkolsüzlukten ağlıyorum
Çok şükür benim öyle bir derdim yok dost, bana hergun 14 ŞubatDost 14 şubatta ne yapacaksın milleti mi izleyeceksin yoksa koluna mı takacaksın?
Sinemada izlemyen utansın.babam ve oğlum
Kardeş lütfen izleme bak dostların var bak kahrolursun lütfen sonraya sakla lütfen.2 tane french bulldog cinsi köğeğim var evde benımle yaşıyorlar dünyada onlardan başka kimsem yok zaten
Bir sıkıntı yaşarsan bana dön bu film ağırdır bak altından kalkamazsın dostların varmış baktın sıkıntıya düştün dm den hemen yaz rakı bira neyse kendine getirelim seni.2 tane french bulldog cinsi köğeğim var evde benımle yaşıyorlar dünyada onlardan başka kimsem yok zaten
daha fazla üzülünür mü bilmem de izliyoruz bi kere dostum, viskim biram var sağolasın düşündüğün içinKardeş lütfen izleme bak dostların var bak kahrolursun lütfen sonraya sakla lütfen.
Beni köpek dostlarımız için pişman etmeyin abi izleyin ama uyuyamazsınız bunuda göze alın lütfen açtım açacağıma pişman oldum ya mahvolursunuz.daha fazla üzülünür mü bilmem de izliyoruz bi kere dostum, viskim biram var sağolasın düşündüğün için
kız olan köpeğim kucağımda yatıyor 2 dakika bile dibimden ayrılmaz bakkala giderken bile kucağıma alır giderim o kadar bağlı ki bana 1 gün ayrı kalmıştık anksiyetesi tuttu 15 gün titremişti veteriner veteriner gezmiştik kahrolmuştum
dahada merak ettim bide bu yıksın bizi![]()
Dost ağlarsan anında tüterim haberin olsun ki gözyaşlarını tutamayacaksın film bitince seni tekele yollayacam haberin olsun ya uykusuz bırakacağız beni affet lütfen.daha fazla üzülünür mü bilmem de izliyoruz bi kere dostum, viskim biram var sağolasın düşündüğün için
kız olan köpeğim kucağımda yatıyor 2 dakika bile dibimden ayrılmaz bakkala giderken bile kucağıma alır giderim o kadar bağlı ki bana 1 gün ayrı kalmıştık anksiyetesi tuttu 15 gün titremişti veteriner veteriner gezmiştik kahrolmuştum
dahada merak ettim bide bu yıksın bizi![]()