- 3,127
- 3,812
- 113
Goldx te iyi
Tşk ederim katlarsam özelden bi slm çakarım
Selam allahin selamida .Kaybına ortak olmadan olmaz o is. Ama ben genelde kucuk kasayla amatticte denerim yuzde 70 de katlamistir dost. Bol sansTşk ederim katlarsam özelden bi slm çakarım
Areste wildrs yatırmam. O zamanında verdi şimdi geri alıyor kasayı
Aresbet wilders ne reis oyunu alt yapı veriyor site değil kiAreste wildrs yatırmam. O zamanında verdi şimdi geri alıyor kasayı
Wildera diyecektimAresbet wilders ne reis oyunu alt yapı veriyor site değil ki
Aresbette wilderland da vurdum şimdi kasayı emmeye çalışıyor diyorumAresbet wilders ne reis oyunu alt yapı veriyor site değil ki
İkisini de eğlence modunda oynadım, kazanç verme bakımından güzele benziyorlar. Siteye 100₺ atıp 50şer bölüştüreceğim bakalım
Kardeş kb ama vereceğin oyunlara . Emdi resmen parayı. Arese yatırsam en azından 2 çark kodu falan alırdım belki jackpot falan da düşebilirdi. Neyse sağlık olsun diyelim yapacak bir şey yok
Tuh ya ureticisi oldugum icin uzuldum suan dostum. Zararini telafi edeyimmi ne kadar yatirmistinKardeş kb ama vereceğin oyunlara . Emdi resmen parayı. Arese yatırsam en azından 2 çark kodu falan alırdım belki jackpot falan da düşebilirdi. Neyse sağlık olsun diyelim yapacak bir şey yok
Komik misin hırrım. Ufak bir sitemle durumu bildirdim. Birkaç gündür çok dikleniyorsun millete, akıllı olTuh ya ureticisi oldugum icin uzuldum suan dostum. Zararini telafi edeyimmi ne kadar yatirmistin
Tuh ya ureticisi oldugum icin uzuldum suan dostum. Zararini telafi edeyimmi ne kadar yatirmistin
Beyler tartışma olmasın fikir alıverişi yapabilirsiniz..Komik misin hırrım. Ufak bir sitemle durumu bildirdim. Birkaç gündür çok dikleniyorsun millete, akıllı ol
Ne fikiri dostum. Dun rollda attigi mesajdan belliydi karakteri. Kumardan beyni yanmis para koparmaya calisiyorBeyler tartışma olmasın fikir alıverişi yapabilirsiniz..
Selam allahin selamida .Kaybına ortak olmadan olmaz o is. Ama ben genelde kucuk kasayla amatticte denerim yuzde 70 de katlamistir dost. Bol sans
İkisini de eğlence modunda oynadım, kazanç verme bakımından güzele benziyorlar. Siteye 100₺ atıp 50şer bölüştüreceğim bakalım
???????Kardeş kb ama vereceğin oyunlara . Emdi resmen parayı. Arese yatırsam en azından 2 çark kodu falan alırdım belki jackpot falan da düşebilirdi. Neyse sağlık olsun diyelim yapacak bir şey yok
Allah'ından bul birader daha da bir şey demiyorum. @Daimon konunun bir gereği kalmadı kilit lütfenBaska oyun oynasa Jackpot dusecekmis 50 lirasiyla daha neler gorecez surada ya.