- 3,614
- 1,725
- 113
Hayır Ben bilader yazmanı istiyorum öğretmenimLan
Lan embesil ben türkce ögretmeniyim sen kimsinde bana kelimenin dogru yazımını anlatıyon dogru olan benim yazdıgım gibi birader olacak
Biraz sakin ol ve maçı önemseme
Hayır Ben bilader yazmanı istiyorum öğretmenimLan
Lan embesil ben türkce ögretmeniyim sen kimsinde bana kelimenin dogru yazımını anlatıyon dogru olan benim yazdıgım gibi birader olacak
AhaHaHahahKimsin de ayrı yazılacak sen Türkçe öğretmeni isen vay öğrencilerin haline.
Lan
[/QUO
Tamam da İzmir'de bilader diye konuşuyoz biz adam haklı birader ne İzmir'de birader diye konuşsan gülerler sana
Hatta Ben sana orijinalini söyleyim bileer veya bilederLan
Evet şike yaptık ! 5 milyon € + Sümela manastırı ve 10 dönüm fındıklık verdik Galatasaray'a sattılar maçı ağlayın zırlayınMaçta g.s.ın yediği 2 gole de bilerek satış demeyen futbol maçı seyretmesin...
Maçta bile bile bariz şike var satmışlar maçı...
Bu diğer konuda hamsi + mısır ununa maçı alırız demiştik tam tersi oldu sizinkiler bizimkilere verdi sanırımEvet şike yaptık ! 5 milyon € + Sümela manastırı ve 10 dönüm fındıklık verdik Galatasaray'a sattılar maçı ağlayın zırlayın![]()
Yanlış konuşuyorsun ben fenerliyim..ama böyle gol yenmez 2 topuda ayağına atıyorlar bile bile...Evet şike yaptık ! 5 milyon € + Sümela manastırı ve 10 dönüm fındıklık verdik Galatasaray'a sattılar maçı ağlayın zırlayın![]()
Hatta 2.golde kaleciye bi bak yalandan atlıyorEvet şike yaptık ! 5 milyon € + Sümela manastırı ve 10 dönüm fındıklık verdik Galatasaray'a sattılar maçı ağlayın zırlayın![]()
Birader Fenerli olduğunu söylemene gerek var mı onu çok rahat anladım ? Bakasetas'ın attığını Türkiyede kaç topçu atabilir? Marcao uzaklaştıramadı dönen topa harika vurdu , Taylan zaten kötü bunu kasımpaşa maçındada yaptılar aynı hatayı bu ilk değil yani aç izle bire bir aynısı hata olarak golü yiyende Musleraydı..Yanlış konuşuyorsun ben fenerliyim..ama böyle gol yenmez 2 topuda ayağına atıyorlar bile bile...
Tersi çıkar diye mi dost 🤣 bu sene Galatasaray'ı tutuyorum tutmazsam düşer dostsenin yorumların çok önemli benim için dost düşüncelerin @erhanbey22
ne olur ne olur? alt ligdeki tuzla, menemenspor taraftarıyla atışırken ama bizim uefa kupamız var diyerek şekil yaparsınız o olurUefayi kazanıp ligte düşersek ne olur seneye 😂😂