http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sizce Biz Bir Oyunun İçerisindemiyiz Yoksa Bunlar Tesadüf Mü...

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,316
1,846
113
Yine bir nöbet akşamı yine bir can sıkıntısı...

Konu şu

Gecmisde çekilen filimlerde oluşan senaryolar neden yıllar sonra gerçek hayatta başımıza geliyor.

Bu senaryolar daha önceden devletler tarafindan planlanmış bir yol haritası ve bunu bazı yapımcılara gizliden verilmiş olabilir mi çekilmesi için. Yada gizli plan çalınmış olabilir mi.

Yoksa bunların hepsi bir tesadüf eseri çekilmiş denk mi gelmiş.

Yada bizleri yönlendiren bazı şeyler mi var bilinmeyen.

Mesela simpsonlar dizisi bu diziyi yada çizgi filmi demek dogru olur bilemedim bilmeyen yoktur dur diye düşünüyorum.

Nerden çoğu şeyi biliyor. Gerçek hayatta yaşanacak olayları nerden nasıl bilebilir.

Yada ülkemizden örnek verelim olacak okadar diye bir kısa metrajlı küçük skeclerin yazıldığı komedi showu vardı onda olanlar.
Kurtlar vadisi dizisinde olanlar.
Mesela 3 Nisan 2020 tarihli güldür güldür Show'da yayinlana bir sikecde boludaki yanginin her ayrıntısıni anlatan bir skeç o tarihde nasıl yazıldı ve aynı şekilde bu zamanda oldu.
Bunun gibi bir sürü yaşanan olaylar var hem ülkemizde hem dünyada.

Bunlar nasıl oluyor.
Bizler yönlendiriliyor muyuz.
Bilmediğimiz bir işlem mi var.
Geçmiş antik çağlarda yaşayan bir çok halkın ne kadar gelişmiş teknoloji sahip olduğu hala bilinmiyor.
Belki güleceksiniz dalga geçeceksiniz ki hakkınızdır bende biri anlatsa böyle güler dalga geçerim ama sadece bir düşünün ya.
Zamanın bu kadar hızlı akması yaşanılan büyük felakettlerin hepsini hemen unutmamız. 3 gün önce yada 1 hafta önce ne yaptığımız yada yaşadığımızi hemn unutmamiz. Sizce normal bir durum mu.
Gecmisde var olan insanların belki çok üst düzey bir teknolojisi vardı ve bizler onların suanki ya oyuncaklariysak.
Netflix de
Oats Studios tarafından hazirlanan kısa filimler var oradan tanrı serengeti yazın izleyin bu söylediklerimi okuduktan sonra.
Belkide biz gerçeğin içinde olan birer oyuncaklariz.

YADA BUNLARİN HEPSİ BİR TESADÜF DER KENARA ÇIKARIZ...

YAZİM BİRAZ UZUN OLDU AMA MAKSAT MUHABBET OLSUN AMA DÜŞÜNDÜRÜCÜ BİR MUHABBET OLSUN İSTEDİM.
DALGA GECEBİLİRSİNİZ GULEBİLİRSİNİZ AMA KUFUR ETMEYİN VE SADECE OLANLARİ OKURKEN BİRAZDA DÜŞÜNÜN İSTERİM.

ARANİZDAN İLLAKİ ÇIKIP KARDESİM BUNLARİ PLANLAYAN HAZİRLAYAN ALLAH SEN İNANMİYORMUSUN DİNSİZ KAFİR DİYE CİKANLAR İLLAKİ OLUCAK AMA ONLARA SOYLEMEK İSTEDİGİM SEY ŞU
HEPİMİZ BİR SEKİLDE ÖLECEZ İNANİYORSAK VADEMİZ GELDİGİNDE ÖLECEZ BUNDA SORUN YOK AMA NASİL NE ZAMAN OLECEGİMİZİ NELER YASAYACAGİMİZİ BİZ BİLMİYORUZ. DUNYA ARTAN NUFUS HİZİNİ KESME PESİNDE İNSALİK NUFUSUNU AZALTMA PESİNDE BUYUK KATİLLERİN BELKİ BİR OYUNCAGİYİZ.
MESELA YAKİN ZAMANDA KORONA VİRUSU CİKARDİLAR VE MİLYONLARCA İNSAN ÖLDÜ AMA BASİT BİR SEKİLDE BUNUDA UNUTTUK VE SONRASİNDA YASANANLAR SOYLENTİLER BİR İNSAN İRKİNİ AZALTMAYA YONELİK BİR POLİTİKA OLDUĞUNU GÖSTERİYOR. EVET ÖLUNCE İLLAKİ BİR SEBEBİMİZ OLUCAK AMA BELKİDE BUYUK KATİLLERİN OYUNCAGİYİZ.
SADECE DÜŞÜNÜN İSTİYORUM VE LUTFEN KAVGA ETMEDEN TARTİSMADAN BİR OLGUN İNSAN GİBİ MUHABBET EDELİM.
BURADA 15-16 YASİNDA GENCLERDE VARDİR 50-55 BELKİ DAHA FAZLA YASDA OLAN İNSANLARDA HERKESİN FİKİRLERİ DUSUNCELERİNİ MERAK EDİYORUM.

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,369
935
113
Bir ruyadayiz şimdi uyan desem anlamayacaksın her neyse iyi geceler

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
842
113
Yine bir nöbet akşamı yine bir can sıkıntısı...

Konu şu

Gecmisde çekilen filimlerde oluşan senaryolar neden yıllar sonra gerçek hayatta başımıza geliyor.

Bu senaryolar daha önceden devletler tarafindan planlanmış bir yol haritası ve bunu bazı yapımcılara gizliden verilmiş olabilir mi çekilmesi için. Yada gizli plan çalınmış olabilir mi.

Yoksa bunların hepsi bir tesadüf eseri çekilmiş denk mi gelmiş.

Yada bizleri yönlendiren bazı şeyler mi var bilinmeyen.

Mesela simpsonlar dizisi bu diziyi yada çizgi filmi demek dogru olur bilemedim bilmeyen yoktur dur diye düşünüyorum.

Nerden çoğu şeyi biliyor. Gerçek hayatta yaşanacak olayları nerden nasıl bilebilir.

Yada ülkemizden örnek verelim olacak okadar diye bir kısa metrajlı küçük skeclerin yazıldığı komedi showu vardı onda olanlar.
Kurtlar vadisi dizisinde olanlar.
Mesela 3 Nisan 2020 tarihli güldür güldür Show'da yayinlana bir sikecde boludaki yanginin her ayrıntısıni anlatan bir skeç o tarihde nasıl yazıldı ve aynı şekilde bu zamanda oldu.
Bunun gibi bir sürü yaşanan olaylar var hem ülkemizde hem dünyada.

Bunlar nasıl oluyor.
Bizler yönlendiriliyor muyuz.
Bilmediğimiz bir işlem mi var.
Geçmiş antik çağlarda yaşayan bir çok halkın ne kadar gelişmiş teknoloji sahip olduğu hala bilinmiyor.
Belki güleceksiniz dalga geçeceksiniz ki hakkınızdır bende biri anlatsa böyle güler dalga geçerim ama sadece bir düşünün ya.
Zamanın bu kadar hızlı akması yaşanılan büyük felakettlerin hepsini hemen unutmamız. 3 gün önce yada 1 hafta önce ne yaptığımız yada yaşadığımızi hemn unutmamiz. Sizce normal bir durum mu.
Gecmisde var olan insanların belki çok üst düzey bir teknolojisi vardı ve bizler onların suanki ya oyuncaklariysak.
Netflix de
Oats Studios tarafından hazirlanan kısa filimler var oradan tanrı serengeti yazın izleyin bu söylediklerimi okuduktan sonra.
Belkide biz gerçeğin içinde olan birer oyuncaklariz.

YADA BUNLARİN HEPSİ BİR TESADÜF DER KENARA ÇIKARIZ...

YAZİM BİRAZ UZUN OLDU AMA MAKSAT MUHABBET OLSUN AMA DÜŞÜNDÜRÜCÜ BİR MUHABBET OLSUN İSTEDİM.
DALGA GECEBİLİRSİNİZ GULEBİLİRSİNİZ AMA KUFUR ETMEYİN VE SADECE OLANLARİ OKURKEN BİRAZDA DÜŞÜNÜN İSTERİM.

ARANİZDAN İLLAKİ ÇIKIP KARDESİM BUNLARİ PLANLAYAN HAZİRLAYAN ALLAH SEN İNANMİYORMUSUN DİNSİZ KAFİR DİYE CİKANLAR İLLAKİ OLUCAK AMA ONLARA SOYLEMEK İSTEDİGİM SEY ŞU
HEPİMİZ BİR SEKİLDE ÖLECEZ İNANİYORSAK VADEMİZ GELDİGİNDE ÖLECEZ BUNDA SORUN YOK AMA NASİL NE ZAMAN OLECEGİMİZİ NELER YASAYACAGİMİZİ BİZ BİLMİYORUZ. DUNYA ARTAN NUFUS HİZİNİ KESME PESİNDE İNSALİK NUFUSUNU AZALTMA PESİNDE BUYUK KATİLLERİN BELKİ BİR OYUNCAGİYİZ.
MESELA YAKİN ZAMANDA KORONA VİRUSU CİKARDİLAR VE MİLYONLARCA İNSAN ÖLDÜ AMA BASİT BİR SEKİLDE BUNUDA UNUTTUK VE SONRASİNDA YASANANLAR SOYLENTİLER BİR İNSAN İRKİNİ AZALTMAYA YONELİK BİR POLİTİKA OLDUĞUNU GÖSTERİYOR. EVET ÖLUNCE İLLAKİ BİR SEBEBİMİZ OLUCAK AMA BELKİDE BUYUK KATİLLERİN OYUNCAGİYİZ.
SADECE DÜŞÜNÜN İSTİYORUM VE LUTFEN KAVGA ETMEDEN TARTİSMADAN BİR OLGUN İNSAN GİBİ MUHABBET EDELİM.
BURADA 15-16 YASİNDA GENCLERDE VARDİR 50-55 BELKİ DAHA FAZLA YASDA OLAN İNSANLARDA HERKESİN FİKİRLERİ DUSUNCELERİNİ MERAK EDİYORUM.
Skeç link varmı hocma

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,819
113
Biz milletçe pek sağlıklı düşünemediğimiz için geleceğe dair fikirler öngörüler ya saçma ya günah ya da komik gelir hep bize toprağım.

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,316
1,846
113
Güzel bir video ama onu düşünme bunu düşünme ona takılma buna takılma bugün yasa yarına Allah büyük demeyle bu ömrü heba etmek sence ne kadar doğru. Nereye kadar bu şekilde uyutulacaz

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,412
3,594
113
Güzel bir video ama onu düşünme bunu düşünme ona takılma buna takılma bugün yasa yarına Allah büyük demeyle bu ömrü heba etmek sence ne kadar doğru. Nereye kadar bu şekilde uyutulacaz
Düşününce noluyor kral bı çözümün varsa bu düzeni engellemeye buyur anlat bunun önüne gecemeyiz ki kafa kurcalamaktan başka bişeye yaramaz

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,369
935
113
Anlamiyorsam anlat beni aydınlat mesela ilminle bilginle ne kaybedersin
Mesela ışığı araştır ozaman hayatın ışıktan ibaret olduğunu anlayacaksın gözdeki perde ışıktan ibarettir boyut farkı ışıktan ibarettir evrende ışığının olmadığını düşün zaten otamatik olarak cevap ortaya çıkacaktır

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,715
11,009
113
Okmicam amk şizofren yeni nesil bu da

zgrmeister

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
561
220
43
türkiye özelinde yaşanan her olay seneler içinde kendi kendini tekrarlıyor zaten. en basiti şu an gündemde olan 2. çözüm süreci. o yüzden türkiyedeki yapımlar günündeki olayları gösterse de zaten ilerde aynı olay yaşanacağı için geleceği görmüş gibi görülüyor. simpson vs de genelde çoğu paylaşımı fake oluyor

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,369
935
113
Hacı filmin sonunda ben erdoğan iyimi kötümü onu merak ediyorum
Erdoğan iyi olsa senin benim burada ne isimiz vardı gece vakti unutma hayali hedefi olmayanlar bu saatte burada buraya yazı yazarlar ulkece bu pisliğe battiysak sebebin sonunu göstermez mi adam akıllı ülkede gelir adaleti olsa sistem herkesi korusa şuan burada bu insanların ne işi olurdu uzun lafın kısası ulkece çürümüşüz en yaşlısından en gencine kadar Allah böyle toplumlara her devirde bela musubet gondermistir pandemi oldu duzelmedik deprem oldu duzelmedik yangın oldu duzelmedik İstanbul depremi yakındır bakın burada not kalsın demişti dersiniz 1 aya kalmaz İstanbul yıkılır

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,316
1,846
113
Düşününce noluyor kral bı çözümün varsa bu düzeni engellemeye buyur anlat bunun önüne gecemeyiz ki kafa kurcalamaktan başka bişeye yaramaz
Hocam zaten sorunda bu ya bizler hep böyle düşündüğümüz için bu olaylar yaşanıyor. Ben sen o hepimiz ayağa kalkmazsak sesimizi cikarmazsak bu şekilde degistiremeyecegine inanmazsak zaten bir yere varamayız. Bir kişi tek sesini çıkarırsa zaten birşey olmaz herkes bir olmalı bunun çözümü bu. Ama biz ne yapıyoruz acaba bunu nasıl tokatlasam acaba bunun malını nasıl calsam acaba bunu nasıl kandirasam acaba nasil hile yapsam diye tek düşünüyoruz. Bizim ülkenin insanlarının birlik beraberlik konusunda yaptığı en iyi şey bunlar çalmak hile yapmak dolandırmak kandırmak malına göz dikmek. Biri uyanınca hemen kafasına vurup geri bayiltmak tek derdimiz düşüncemiz bu tek ortak yanımız bu.