Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sizce Ben İncelemeyemi Alındım ?

sinancan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
367
196
43
Kral işlem yapılıyormu diye kredi kartından nakit avans çekmeye çalıştım hesabınız blokeli olduğu için bu hesaba çekemezsiniz diyor 😓
OHA KREDİ KARTINADAMI BLOKE KOYMUS.SEN EN IYISI İŞBANKASINA GEL ÇEKİMLERİM HEP HAVALEYLE HİÇBİR SIKINTI YAŞAMAZSIN

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,334
1,913
113
Herkese hayırlı akşamlar

2 gün önce papara hesabım tamamen kullanıma kapatılmıştı bugünde akbanktan akbank hesabıma QR ile para yatıracaktım Atm önce tüm parayı aldı işlemi onayladım hemen ardından tüm parayı iade etti ve hesaplarınızda bir sorun ile karşılaştığımız için para yatırma işlemi yapılamamaktadır hatası verdi.
Ardından akbank müşteri iletişim merkezini aradım ve beni hiç müşteri temsilcisine bağlamadan bilgilerinizi şubemize gelerek güncellemeniz gerekmektedir diyip suratıma kapattı. Denediğimde hesabımdan başka hesaplara havale eft yapabiliyorum fakat benim hesabıma başkası havale eft yapamıyor daha önce yaşayanlar var ise beni bilgilendirebilirmi süreçler nasıl işleyecek benim ne yapmam gerek
Bana önce Akbank soonra iş Bankası internet bankaciligimi kapattı. Akbank a gitmedim de iş e gittim dedim böyle böyle bloke koydunuz dedi dolandirildiniz mi bı şikayetiniz var mı dedim ki yok abi tamam dedi açtı şüpheli işlem sebebiyle bloke koydulardi

SnakeEyes

Namı Diğer Freman21. Poré вênaмυѕa ѕιpι naвe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,983
2,507
113
Benimde dün geceden itibaren akbank para transferi gidiye ama transfer gelmiyee 😅

sinancan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
367
196
43
FARKETMİYOR yüksek mebla çeknedikten SONRA 200 bin ve YUKARISI yani BİŞEY olmas