Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sizce Ben İncelemeyemi Alındım ?

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,963
3,106
113
200 bin üstü hesapları inceleme yaparlar banka hesaplarında fazla para tutma usta
Dostum aynı süreci ben de yaşadım, şubeye çağırma sebepleri hesap kapatmak zaten. Bilgi güncelleme diyerek çağırıyorlar ve müşteri hizmetlerine de bağlanamıyorsun. Şüpheli işlem geçmişin varsa kapatıyorlar direkt.
Aynisi bana yapinkredi gecen hafta oldu ozel musteri hizmetimi aradim subeye gel dedi 2 evrak imzaldim acildi

rainmaker35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
736
514
93
Akbank benim de önce hem para alımımı hem de para göndermemi yasakladı ama internet bankacalığına girebiliyordum.15 senelik hesabım , 3 ay öncesinde de maaş hesabımdı şimdi İnternet bankacalığjnı da kapattı.

Hiç havale çekim almadım akbanka. 5-6 defa papele para gönderdim. 4-5 defa da jojo ve tümbet ödeme kuruluşu hesabına.

Akbank herkese yapıyor. Deşmedim şubeye gitmedim bile, diğer banka hesaplarında sorun yok kaldı ki onlardan havale de çok geldi.

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,963
3,106
113
Benim çok fazla giriş çıkışım vardı ve kaynağı bir yere de dayanmıyordu. Arkadaşın da hesaba giren para yüklü, muhtemelen aynı süreç onun için de olacak.
Kral bilmiyorum benim yapi kredi param mevduata suana kadar sorun yasatmadi ozelmtemsilcim hatta ara soruyorum hesabim ile ilgile sorun varmi hayir yok dedi

ogulife05

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
198
115
43
Kral bilmiyorum benim yapi kredi param mevduata suana kadar sorun yasatmadi ozelmtemsilcim hatta ara soruyorum hesabim ile ilgile sorun varmi hayir yok dedi
Yapı Kredi'de daha fazla işlem yapmama rağmen ben de hiç sorun yaşamadım. Akbank biraz daha hassas bu konularda.

Tyozer

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
67
53
18
Akbank benim de önce hem para alımımı hem de para göndermemi yasakladı ama internet bankacalığına girebiliyordum.15 senelik hesabım , 3 ay öncesinde de maaş hesabımdı şimdi İnternet bankacalığjnı da kapattı.

Hiç havale çekim almadım akbanka. 5-6 defa papele para gönderdim. 4-5 defa da jojo ve tümbet ödeme kuruluşu hesabına.

Akbank herkese yapıyor. Deşmedim şubeye gitmedim bile, diğer banka hesaplarında sorun yok kaldı ki onlardan havale de çok geldi.
bende gitmemeyi düşünüyorum kendileri kapatsınlar kafalarına göre kredi kartınıda öder geçeriz onlar beni istemiyorsa bende onları istemiyorum ne diyeyim 😂

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,883
4,838
113
Son zamanlarda yüzlerce havale yatırım çekim yaptım , şu anlık bir durum yok bakalım Akbank

Tyozer

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
67
53
18
Vallaha böyle uğraşılacağına yasallaştırsınlar şu laneti herkes keyfine baksın devlet parasını alsın bune böyle abi millet parasını ne şekilde kullanıp kaybedeceğinin kararını niye veremiyor

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,021
956
113
Herkese hayırlı akşamlar

2 gün önce papara hesabım tamamen kullanıma kapatılmıştı bugünde akbanktan akbank hesabıma QR ile para yatıracaktım Atm önce tüm parayı aldı işlemi onayladım hemen ardından tüm parayı iade etti ve hesaplarınızda bir sorun ile karşılaştığımız için para yatırma işlemi yapılamamaktadır hatası verdi.
Ardından akbank müşteri iletişim merkezini aradım ve beni hiç müşteri temsilcisine bağlamadan bilgilerinizi şubemize gelerek güncellemeniz gerekmektedir diyip suratıma kapattı. Denediğimde hesabımdan başka hesaplara havale eft yapabiliyorum fakat benim hesabıma başkası havale eft yapamıyor daha önce yaşayanlar var ise beni bilgilendirebilirmi süreçler nasıl işleyecek benim ne yapmam gerek
Dost bu tip durumlarda parayı parça parça banka banka içeri sok. ATM'den çek ufak ufak daha az sorun yaşarsın tek seferde yüklü para sorun yaratır

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,021
956
113
9 gün önce 100k soktum 2 ayrı bankaya yaklaşık 60k soktum borç ödemek için enparaya da 45k attım 42 çektim ATM'den yol aldım yoksa tekte 100 çeksem kapanırdı benimde hesap, çalışmıyorum.

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
633
352
63
Herkese hayırlı akşamlar

2 gün önce papara hesabım tamamen kullanıma kapatılmıştı bugünde akbanktan akbank hesabıma QR ile para yatıracaktım Atm önce tüm parayı aldı işlemi onayladım hemen ardından tüm parayı iade etti ve hesaplarınızda bir sorun ile karşılaştığımız için para yatırma işlemi yapılamamaktadır hatası verdi.
Ardından akbank müşteri iletişim merkezini aradım ve beni hiç müşteri temsilcisine bağlamadan bilgilerinizi şubemize gelerek güncellemeniz gerekmektedir diyip suratıma kapattı. Denediğimde hesabımdan başka hesaplara havale eft yapabiliyorum fakat benim hesabıma başkası havale eft yapamıyor daha önce yaşayanlar var ise beni bilgilendirebilirmi süreçler nasıl işleyecek benim ne yapmam gerek
Küvet Türk'te aynısı olmuştu geçen sene bir ay içinde 6-7 milyon tl işlem vardı sonra başka hesabımdan para göndermek istediğimde gönderemedim şubeme gittim birşeyler anlattılar tam hatırlamıyorum ama para alamıyorum yani artık hesaba etkisiz bir hesap kısaca banka çalışmak istemiyor anladığım

Tyozer

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
67
53
18
9 gün önce 100k soktum 2 ayrı bankaya yaklaşık 60k soktum borç ödemek için enparaya da 45k attım 42 çektim ATM'den yol aldım yoksa tekte 100 çeksem kapanırdı benimde hesap, çalışmıyorum.
Reis bende kriptodan 3 bankaya ayrı ayrı 120 120 çektim ama sonra bütün bankadakileri akbanka çekip günlük vadeliye koydum orda bir ibnelik oldu galiba 😂

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,094
1,742
113
yıllardır enpara kullanırım hiçbi sıkıntı olmadı

cezafan92

Yetimler
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
869
426
63
Allah belasını versin akbank gibi benimde kapalı transferlere fln maaşı gidip atm den çekiyorum rezalet bir banka benim için