- 4,623
- 1,259
- 113
BolşansSabah 08:00 alarm kurdum simdilik çıkiyorum ben dostlar. Takip eden herkese çok teşekkür ederim eksik olmayın. Kuponu içeri alırsak buradan dostlara ulaşırım. Selametle.
BolşansSabah 08:00 alarm kurdum simdilik çıkiyorum ben dostlar. Takip eden herkese çok teşekkür ederim eksik olmayın. Kuponu içeri alırsak buradan dostlara ulaşırım. Selametle.
Bol şanslarBolşans
O zaman niye konu açıp soruyonDost ihtiyacım olan +100 k borcum var. 6 k işimi görmüyor şuan.
Kuponu merak eden dostlar totem amaçlı kalanlari paylasmayalim duruma gidişata göre paylasiriz olur da kazanırsak buradaki dostlara da bir seyler atariz.
Bozdum kuponu dostum artık atmasalar da olurIlk yari gol gelmesj lazim. Son 7 dakka. Bol sans.
Geldimi ne olduDostlar kalan son 5 maç öneri almak için yazdım bozayim mi devam mı ?
10/5 şuan. Öneri için açıldı konu 🙏
Güle güle harcaDostlar şuan oynanan iwata jubilo maçı 2.5 üst. Bu epey sıkıntı olacak hadi bakalım hayırlısı olsun artık kuponum 10/8 maçi
Edit: an itibariyle 8.5 k ya bozdum dostlar zararina. Bu dakikaya kadar çıkmadi sağlık olsun zor gözüküyordu takip eden dostlar teşekürler kazansaydik güzellik yapacaktim kısmet olmadı
İyiki de bozmuşsun dost maç dk 64 0-0Bozdum kuponu dostum artık atmasalar da olur
8.5 da iyidir. Bol şanslarDostlar şuan oynanan iwata jubilo maçı 2.5 üst. Bu epey sıkıntı olacak hadi bakalım hayırlısı olsun artık kuponum 10/8 maçi
Edit: an itibariyle 8.5 k ya bozdum dostlar zararina. Bu dakikaya kadar çıkmadi sağlık olsun zor gözüküyordu takip eden dostlar teşekürler kazansaydik güzellik yapacaktim kısmet olmadı