- 2,516
- 1,913
- 113
Dostlar kalan son 5 maç öneri almak için yazdım bozayim mi devam mı ?
10/5 şuan. Öneri için açıldı konu 🙏
Ekli dosyalar
-
385.2 KB Görüntüleme: 388
Kalan maçlar nerdeDostlar kalan son 5 maç öneri almak için yazdım bozayim mi devam mı ?
Alt ligler kanka iki tane bu gece varDiğer maçlar ne kanka
BekleDostlar kalan son 5 maç öneri almak için yazdım bozayim mi devam mı ?
750 TL ye 6K güzel para çek gitsin en azından 6K paran olur sonra tekrar kupon yaparsınDostlar kalan son 5 maç öneri almak için yazdım bozayim mi devam mı ?
750 ye 5-6k iyi parada. Bozarsan kalan maçlarda gelirse kafayı sıyırma sonraDostlar kalan son 5 maç öneri almak için yazdım bozayim mi devam mı ?
maçları yazarsan ona göre belirtelim kardoAlt ligler kanka iki tane bu gece var
Dost ihtiyacım olan +100 k borcum var. 6 k işimi görmüyor şuan.750 TL ye 6K güzel para çek gitsin en azından 6K paran olur sonra tekrar kupon yaparsın
Ne yap biliyor musun kuponu boz 2800 ü kalan 5 maça sallla 3k cepte dursunDostlar kalan son 5 maç öneri almak için yazdım bozayim mi devam mı ?
Borcuna yetiyorsa bir umut olur bekle o zaman bol şansın olsunDost ihtiyacım olan +100 k borcum var. 6 k işimi görmüyor şuan.
Kuponu merak eden dostlar totem amaçlı kalanlari paylasmayalim duruma gidişata göre paylasiriz olur da kazanırsak buradaki dostlara da bir seyler atariz.
Teşekkür ederim hocam eyvallahBorcuna yetiyorsa bir umut olur bekle o zaman bol şansın olsun
Bekle dost sağlam alacaksın bunlardanDostlar kalan son 5 maç öneri almak için yazdım bozayim mi devam mı ?