Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Siz ne düşünüyosunuz ?

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
Arkadaslar tahminen 2 hafta falan oldu uye olali ama nedense forumda herkes patlamaya hazir birbirlerine hakaretler kufurler hic yakismiyor valla ya yas ortalamasi dusuk insan cok yada kendini bilmezler !
Herkesi seviyeli konusmaya davet ediyorum

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,427
6,679
113
Arkadaslar tahminen 2 hafta falan oldu uye olali ama nedense forumda herkes patlamaya hazir birbirlerine hakaretler kufurler hic yakismiyor valla ya yas ortalamasi dusuk insan cok yada kendini bilmezler !
Herkesi seviyeli konusmaya davet ediyorum
Ne yazık ki öyle.

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,973
79,615
21,113
cidden bende anlamıyorum banlıya banlıya adam kalmadı eğer ki bir konu seni ilgilendirmiyorsa veya beğenmiyorsan bak geç gereksiz yorum yapmana gerek yok bence ama öyle olmuyor ne yazık ki ama biz banlamaya hazırız her an sıradaki kurbanı bekliyoruz ;)

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
Az once bi forumda adam bisey dememis yanlis anlamadan dolayi birbirlerine dingil lan lun kardesim kocaman adamlarsiniz ne gerek var ya valla hic yakismiyo

Ulanula

Yeni üye
Yeni Üye
1
0
1
Herkez ali kiran bas kesen olmus erkeklikleri agizlarina dolanmis buradan delikanli abilerime ve kardeslerime selam olsun

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,099
3,381
113
Benim bu konudaki tahminim su, heralde millette para yok bu konuda stresli insanlar sarıcak yer arıyor, hoşlarına gitmeyen bir şey olduğunda da basıyorlar küfürü :D yapmayın gençler adam gibi takılalım eğlenelim şurda, bonus olunca cevırelım guzel guzel yatırırlarsa kazancımıza bakalım gerek yok gerginliğe. Azcık büyüklere saygı küçüklere sevgi göstereli :)

Genclerbirligi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
340
37
28
Birbirinize hakaret ve küfür etmeyin herşey kavga ve küfürle çözülmez.Konusarak hal olur.Sonucta hepimiz medeni insanlariz sevgi ve saygı çerçevesinde forumda takılalım.