- 5,963
- 2,077
- 113
Tebrik ederim gercekten kalbin temiz kazaninca paylasmasini seviyorsun
Akbaba gibi ikimiz pusudayız ama kimsenin açmaya nieti yokHala rolling konusu açmamış kimse üzdünüz![]()
Kanka pusu değilde biz şimdiye 5 kere açmıstık onun içinEmre bi kuponum var gelirse şans paran benden dost paparanı ar bana
Akbaba gibi ikimiz pusudayız ama kimsenin açmaya nieti yok![]()
Büyük vurgun kim biz kim ufak bulup büyük batırıoz işteKanka pusu değilde biz şimdiye 5 kere açmıstık onun içinallah razi olsun kanka kalsın büyük vurgun yap o zaman atarım seviyorum seni
![]()
Senin lakabın bende artık ayna kanka sana bakınca kendimi görüyorumBüyük vurgun kim biz kim ufak bulup büyük batırıoz işte![]()
Tmm sn yz bn sna dns ypcm.sBerat kardes kuponun gelirs3 bana atabilirmisin gönlünden geceni ben 15 saniye gibi kısa süreyle kaybettim etkinliği sjsjsj
Meblağ küçük dostum oda gelirse rol olsun die emreye atıcam inş büyük vurur büyük dağıtırz bigünBerat kardes kuponun gelirs3 bana atabilirmisin gönlünden geceni ben 15 saniye gibi kısa süreyle kaybettim etkinliği sjsjsj
Tm knk gelirse saolasin yineTmm sn yz bn sna dns ypcm.s
Kanka sen kuponuna dön fazla bu konulardan bahsetme kac burdanMeblağ küçük dostum oda gelirse rol olsun die emreye atıcam inş büyük vurur büyük dağıtırz bigün
Hebele hübele knk wp gelshshshshhwhww![]()
![]()
Bana attida kaybettim la hemenHala rolling konusu açmamış kimse üzdünüz![]()
Seviyorum kanka seni seni o konuya katmadıģımı biliyosun senin yerin ayrıBana attida kaybettim la hemen![]()
çibili cibili Sak Sak Sak çıldırıyorum ak shejshshesHebele hübele knk wp gel![]()