- 4,812
- 5,864
- 113
tamam dayı biz acele ettik sabahın köründe bekleyemedikTaraf bahsi aliosun hsla ya alt ust oyna kurtum alt ust bumda iyisin sen
tamam dayı biz acele ettik sabahın köründe bekleyemedikTaraf bahsi aliosun hsla ya alt ust oyna kurtum alt ust bumda iyisin sen
La git zibar hala konusuyorTaraf bahsi aliosun hsla ya alt ust oyna kurtum alt ust bumda iyisin sen
ev resmen parçaladı depiLa git zibar hala konusuyor
La hala ust oyna demedim diye yaniyorum ya 34.5ditamam dayı biz acele ettik sabahın köründe bekleyemedik![]()
Aynen 21.3ev resmen parçaladı depi![]()
şuan barem 46La hala ust oyna demedim diye yaniyorum ya 34.5di
kayıp bonusu ile yaparız belki bişeylerUst oldu bile lan puh be ilk 2 peri gorunce ust diyemedim
Vallahi 4 dk kala geldi bu ne laşuan barem 46
Benim yapmisligim cok 2 tane masa tenisine set ust oyna kazanirsak basketde devamkayıp bonusu ile yaparız belki bişeyler
kayıp bonusu ile 100 kat çekiliyormuşBenim yapmisligim cok 2 tane masa tenisine set ust oyna kazanirsak basketde devam
La nasil maca denk geldik ev ilk yari 29 atmis simdi 6.30da 29 attikayıp bonusu ile yaparız belki bişeyler
Yukseltmisler bixim 100katla isimiz yok zatenkayıp bonusu ile 100 kat çekiliyormuş
Bol şans olsunBirazdan başlıyacaz beyler güzel bonus olan bir yer var mı
Patladik bro 😁Bol şans olsun
Vay mk ne zaman başladınız ne zaman patladınız hızlısınız sağlık olsunPatladik bro 😁