Sagolasın canım benim bu kardeşimizin kuponlarını kasa yarısı oynasak tamamdır cinoBol şanslar
Sagolasın canım benim bu kardeşimizin kuponlarını kasa yarısı oynasak tamamdır cinoBol şanslar
Hayrola inşallah kanki ben okumadım bi sorunmu olduValla kanki tamda böyle bir roll istyrm fatihe sponsor olup ama katakulleye geldk
Lan erhan sansar gibi adamsinKurt sassari ilk yari 80.5 ustm olurmu anwil de ilk yari -1.5 yaparmi
Kunduz da olabilirLan erhan sansar gibi adamsin
teveccugun dayıcımKunduz da olabilir![]()
Uazdigim maclar ne olurteveccugun dayıcım![]()
ne bıleyım dayı 6 ayda bı 2 macı bı araya zor getıren adama hakaret gıbı sorular bunlarUazdigim maclar ne olur
Way aqne bıleyım dayı 6 ayda bı 2 macı bı araya zor getıren adama hakaret gıbı sorular bunlar
Nisantasinda en cok tüketilen besinbol şanslar
Paramz yatmadı knki guzelim maçları oynymdk fb ezip geciyorHayrola inşallah kanki ben okumadım bi sorunmu oldu
Giderelim hemen aksakligiBol.şans ortk bn yapmdm sn yap bari teknik aksaklıktan dolayı 😆
Adamm..mNisantasinda en cok tüketilen besin
evet dost neden sordun kidost bı sey sorcam yanlıs anlama atm ye yuruyon mu hıc para yatırmak ıcın![]()
sassari maçından uzak dur abi bologna oyuncuları dinlendirebilirKurt sassari ilk yari 80.5 ustm olurmu anwil de ilk yari -1.5 yaparmi
Bende bol sayi olur ve 1 olur diorumsassari maçından uzak dur abi bologna oyuncuları dinlendirebilir
o maça çok düşündüm de bolognayı karşıma almk istemedim kadroları çok üst seviye işte dinlendirir mi oyuncuları bilmiom bursa ile final maçları varBende bol sayi olur ve 1 olur diorum