- 7,935
- 4,888
- 113
Şuan antikorluyum 1 hafta oldu atlatalı. bitmeden olamam ki istesemde zaten.Ya iyimisin sen aşı ol hemen
Şuan antikorluyum 1 hafta oldu atlatalı. bitmeden olamam ki istesemde zaten.Ya iyimisin sen aşı ol hemen
3 aşı oldum.2 sinovac 1 biontek ama son biontek aşıyı olduktan sonra ne hastalığım varsa hepsi çiki 2 haftadır onun için toparlanamadim.Gonderdikleri canlı virüsler baya bir uğraştı benimle.Cok teşekkür ederim.Kendine iyi bak ben cikiyorum.GörüşürüzYok kız Covide de keşke deme ben yeni atlattım ilk 2-3 gün gidiyorum öbür tarafa sandım
Ama dikkat et kendine bu havalar çok sert.
Teşekkür ederim. sen de kendine iyi bak. görüşürüz.3 aşı oldum.2 sinovac 1 biontek ama son biontek aşıyı olduktan sonra ne hastalığım varsa hepsi çiki 2 haftadır onun için toparlanamadim.Gonderdikleri canlı virüsler baya bir uğraştı benimle.Cok teşekkür ederim.Kendine iyi bak ben cikiyorum.Görüşürüz
hiç sorma nasıl bir takım bu son çeyrek kaç sayı fark yediGördünmü darüşafakayı@siyahbeyaz106
Öle g o t bi takım buhiç sorma nasıl bir takım bu son çeyrek kaç sayı fark yedi
Nasıl bi takım cevabı ŞİKECİ Bİ TAKIMhiç sorma nasıl bir takım bu son çeyrek kaç sayı fark yedi
Per skoru 27.57dk boyunca sayı atamadılar
Ekli dosyayı görüntüle 203914
gül gibi kuponu mahvettiler
[/QUO
Darüssafaka böle kalles bi takım dost
geçmiş olsun ustaEkli dosyayı görüntüle 203914
gül gibi kuponu mahvettiler
Maçımı takipteyim bro umarım utandırmazlar beniilk maç başladı bolşans herkese