http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sitelerle İlgili Sorum Var

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,223
3,897
113
Beyler bu siteler neden hesap kapatma işlemlerinde 40 takla atıyor ve sonunda kabul etselerde kapatmadan aylarca hatta yıllarca tutuyolar bu hesapları neden yani üye sıkıntısı çekmezler diye biliyorum hava atıyolardı yani üye sayılarıyla dağıttıkları paralarla hesap silen firma Türkiye'de yok bildiğin var mıdır sebebini bilen.

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,438
13,982
113
Beyler bu siteler neden hesap kapatma işlemlerinde 40 takla atıyor ve sonunda kabul etselerde kapatmadan aylarca hatta yıllarca tutuyolar bu hesapları neden yani üye sıkıntısı çekmezler diye biliyorum hava atıyolardı yani üye sayılarıyla dağıttıkları paralarla hesap silen firma Türkiye'de yok bildiğin var mıdır sebebini bilen.
Bazı sitelerde hesabı sen kapatıyorsun örnek profilim alanında 2fa yerinde kendini dışlama seçeneği aktif diye biliyorum

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,499
2,379
113
pişman olupta geri gelirsen kaybettiklerine bak diye😂😂😂

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,223
3,897
113
Bazı sitelerde hesabı sen kapatıyorsun örnek profilim alanında 2fa yerinde kendini dışlama seçeneği aktif diye biliyorum
Valla örnek betcoların bazılarında var ama mesela betzula kapamıyor 5-6 aydır girmiyorum hesaba desteğe yazıyorum aktif diyor yani ısrar niye o muhabbeti anlamıyorum.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,373
18,552
113
Ya beyler çok çok özür dilerim konusu değil biliyorum ama bu paycell kartı ile yatırım yapacağım bir site var mı

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,223
3,897
113
Kapatıp nabacan ki
Misal geçen bet müzeden 1000 lira kazandım adamlar dolandırıcı çıktı bizede sponsormuş hesap onaylatmadan çekim yapamıyoruz ama canlı destek yok maile yanıt veren yok 2 gün sonra dönüş yapıyor adamlar şimdi hangi kumarcı 1000 lirayı sitede bekletir oynamadan mesela yani ama helâl olsun iki küfüre balgama kapattılar hesabı dolandırdıkları adamın üyeliği daha tutmuyolar.

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,682
5,222
113
Merdiven altı ve kalitesiz siteler kapatmıyo adamların yedi ceddine söv yine kapatmıyo çünkü kalite sıfır ondan yani ..

DubaiÇikolatası

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,052
7,513
113
Kapatmaktan kastım silmek dostum zaten stake de mesela sildim mi ömrü billah hesap açamazsın.
Kanka yabancı sitelerle bizim eşek siteleri bir tutma stake sana kumarı bırakmadan bile yardımcı olur burası illegal yönetiyor adam senin kimliğini bile satar hesap kapatmayı birak

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,223
3,897
113
Merdiven altı ve kalitesiz siteler kapatmıyo adamların yedi ceddine söv yine kapatmıyo çünkü kalite sıfır ondan yani ..
O zaman %99.97 Türkiye'de merdiven altı siteler yani lisanslara yazıyorsun onlarda sahte ki normalde lisanslı sitelerde kendini sil seçeneği olur kul. ID ile doldurursun lisansın sayfayı 1 hafta içinde pikselini bırakmazlar sitede. Çoğu sahte yani kitap kapağı gibi lisansları var photoshoptan yapmış alayı.

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,223
3,897
113
Kanka yabancı sitelerle bizim eşek siteleri bir tutma stake sana kumarı bırakmadan bile yardımcı olur burası illegal yönetiyor adam senin kimliğini bile satar hesap kapatmayı birak
Dostum bende diyorum zaten stake de lisanslı bunlarda biz lisanslıyız diyolar demek istediğim o nedenini merak ettim ne kafası yaşıyor bunlar. Çoğu zaten bağcılar merkezli polis bir patlatsa Türkiye'nin yarısının kimlik bilgilerini bulurlar ordan.