- 26,723
- 16,055
- 113
Hayırlı olsun dostum çokta zorlama 2-3 gün ara vermen daha doğru olur şansın daim olsun 👋Bende ona mecbur kaldım teşekkürler dost
Hayırlı olsun dostum çokta zorlama 2-3 gün ara vermen daha doğru olur şansın daim olsun 👋Bende ona mecbur kaldım teşekkürler dost
Yok ustad parayı nakite geçirdim yatırım yaptım altına borcu harcı kapattım yeter zaten kazandırmıyor bundan sonra keyfine ancaHayırlı olsun dostum çokta zorlama 2-3 gün ara vermen daha doğru olur şansın daim olsun 👋
En doğrusu brocan hayırlı sabahlar 🖖Yok ustad parayı nakite geçirdim yatırım yaptım altına borcu harcı kapattım yeter zaten kazandırmıyor bundan sonra keyfine anca
Ne bu safari gezisi mi enişte gezdirecek parayı3 4 tane Trust wallet cüzdanı aç Trx olarak çek ordan sırayla gezdir parayı ordan Binance global e çek ordan ister başka coin al aktar ister direkt binance tr ye aktar
Soğuk cüzdandan direkt TR de bir borsaya çekmek risklidir bu yüzden hesabı kapanan arkadaşım oldu direkt limitlerini 0 a çekiyor
Site - soğuk - cüzdan borsa arası yapılan transferin takibi çok kolay
Ha isterse hepsini çözerler de 5-6 kez aktarılmış parayı çok kurcalamıyorlar
Aynen at bak 100 dolar göstereyim video çekerek sonra geri atarımNe bu safari gezisi mi enişte gezdirecek parayı
Aman dur enişte sende gösterme bize herkes bize gösteriyor bide videoluAynen at bak 100 dolar göstereyim video çekerek sonra geri atarım