http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sitelerden Gelen Saçma smsler:)

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,171
669
113

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,568
1,351
113
Bana bitanesi mesaj attı cakilmaya hazirmisin diye :)
A q ogullari paramızı aldı sıra tamponda :))

Önceden belli başlı siteler vardı mesela nowasports sitesini hatırlayan var mı bilmiyorum adam gibi siteydi sene 2012 filan ne paralar almıştık banamisin demezdi, şimdi ossuran site cikariyor tadı tuzu kalmadı, yinede tavsiyem ciddi oyuncular padisahbet vbet rotabet SEKAgrubu 1xbet astekbet megapari holigangrubu buralardan sasmasin , bir ödeyip on carpiyorlar , milyonlar oynuyor forumlara kayıtlı olmayan korkudan şikayet acamayan.

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,171
669
113
Bana bitanesi mesaj attı cakilmaya hazirmisin diye :)
A q ogullari paramızı aldı sıra tamponda :))

Önceden belli başlı siteler vardı mesela nowasports sitesini hatırlayan var mı bilmiyorum adam gibi siteydi sene 2012 filan ne paralar almıştık banamisin demezdi, şimdi ossuran site cikariyor tadı tuzu kalmadı, yinede tavsiyem ciddi oyuncular padisahbet vbet rotabet SEKAgrubu 1xbet astekbet megapari holigangrubu buralardan sasmasin , bir ödeyip on carpiyorlar , milyonlar oynuyor forumlara kayıtlı olmayan korkudan şikayet acamayan.
Çakılmaya hazırmısın?
Banada bir ara bana bak muhallebi çocuğu diye SMS attı oevlatlari iyice suyu çıktı bu sitelerin