- 1,180
- 302
- 83
atlasbet 30 dk gecmıyor odemeler
Haklısın kardeşim. 10 senedir 1xbet ve Bets10 sitesine üyeyim. 1 kez bile reklam için aradıklarını, mesaj attıklarını görmedim. Ama, sonradan çıkan bu merdiven altı çakal siteler günde 10 arama, 20 mesaj atıyor.sitenin temsilcisi size yapisiyorsa o site coptur + telefonda soyle hizli boyle hizli diye sıkıyorsa
Daha henüz doğru düzgün ödeme yapan 7StarGaming altyapısına bağlı bir site ben de görmedim, duymadım. 😀Stargaming altyapisinin ustune tanimam. Evrak ve belge istemeyen tek altyapi oldugunun garantisini veririm ve bu konuda kefil olabilirim. Evrak belge isteyip 3 gun bekletip sonra hesabi kapatmiyorlar. Bu altyapida beklemek yok, direk hesabi kapatiyorlarÖdeme alan ise tarihe adını altın harfler ile yazdiriyor
Handikapbet tam da dediğin gibi. Kadın bana whatsapptan yazıyor. Yatırım yapmadım diye ne dolandırıcılığım kaldı ne sahtekarlığım bide buraya sponsor bu sitesitenin temsilcisi size yapisiyorsa o site coptur + telefonda soyle hizli boyle hizli diye sıkıyorsa
1 haftadır ana paramı alamadım handikap tanHandikapbet tam da dediğin gibi. Kadın bana whatsapptan yazıyor. Yatırım yapmadım diye ne dolandırıcılığım kaldı ne sahtekarlığım bide buraya sponsor bu site
Cok cop burolar gelmeye basladi foruma1 haftadır ana paramı alamadım handikap tan