- 1,012
- 855
- 113
2017 2018 falan neyse de payfix varken papara varken kripto varken 2023 yılında niye havale çektin ki dost kendini sıkıntıya sokmuşun
Tutuşmalı çünkü bu tür dolandırıcılık olayları zincirleme dolandırmaya giriyor. Bu kadar rahat olmanıza şaşırıyorum sen bu anlayışla devam etKardes dolandırıcıların çoğuna bak kaçıncı dosyası adam akıllı içeri bile almıyorlar adamı tutuşturma![]()
Yav heheÖyle işte bu havale bak yıllar sonra insanın karşısına çıkıyor. Gönderen hesap kim bilir kimin ve ne haltlar yedi . Yakın zamanda bu şikayetlerden çok görürüz
Peki . Göreceğiz 😉Yav hehe
Bı şey oldugu yok 3kere soruşturma aşamasında takipsizlik aldım kurup kurup yazmayın artık somut delil sarti var katalog suçlarda çocuk oyuncağını bilmeden yazın milletde inansınPeki . Göreceğiz 😉
Banamı diyorsun kardeş sen ne yazdığımı okudunmu yada okuyup anladınmı siber şubeye gidip ifade verdim nie salıyayım dolandırıcımı yazdım ben ifade verdim diyorumBilader böyle bir şey olması şu şekilde mümkün seni arayanlar dolandırıcı. Ama dolandırıcı değiller benden de para talep etmediler diyorsan . Salliyorsun sen bilader. Böyle bir şey yok