Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Site Önerisi

Dogan016

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
100
13
18
jetona nasıl para yatırıyor jetondaki parayı nasıl çekiyorsunuz lütfen bilgi

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
sultanbet vardı oraya yatırabilirsin

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
Paparadan yakalanma rizkin elbette azıcıkta olsa var ama düşük bir ihtimal. Kaliteli sitelerden oynadığın sürece pek bi sıkıntı yaşayacağını sanmam.

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
sultanbet 10 tl olması lazım bir bak istersen dostum

Dogan016

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
100
13
18
Paparadan yakalanma rizkin elbette azıcıkta olsa var ama düşük bir ihtimal. Kaliteli sitelerden oynadığın sürece pek bi sıkıntı yaşayacağını sanmam.
teşekkür ederim ustad güzel bol maçlı site önerin varmıdır, birde site kaliteli olunca daha çok müşteri portföyüne sahiptir. sitenin papara hessabu patlayıp aynı banka gibi bizde patlarmıyız diye düşünüyorumda patlasak en fazla paparamı kapanıyor yoksa mahkeme vs cıkarsa sakata gelirim :/ bir mahkemem var 7258 5/1 ç maddesinden o yüzden endişeleniyorum birde banka havalesinden 5k yemiştim yılar once

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
En fazla papara hesabın kapanır ceza alma ihtimalin çok düşük. Site önerisi şu sıralar betmooon ve asya grubunu tavsiye edebilirim. Şu zamanda çoğu şirket sıkıntıdadır diye düşünüyorum.