http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sırbistan'da Kuryelik

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,400
1,984
113
Giderken beni de götür yabancı dil yok pasaport yok. Sen yaparsın birşeyler ama

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,617
1,116
113
Bu türklerin kafası niye böyle beyinsiz ya. Hemen karı kıza çektiler olayı.. Olum hayat acımasız. Para lazım insanlara.. Konuşsana sorsana iş şartlarını, ülke şartlarını, gelir şartlarını vs. Beyinsizler.
Yanlış düşünce...

Para lazım doğru ama şimdi şöyle bir durum var. Param varken de yokken de karı kız yine lazım. En azından daha farklı cinsel tercih yoksa :D diyelim...

Sayın Sırp hatunlarda dehşettir... Burkino Faso'ya gitse karı kıza çekilmezdi pek, ya da elizabeth mi takılcana dönerdi muhabbet...

Demekki neymiş
1-) Karı kız paran varsa da yoksa da lazım.
2-) Sırp cicişler candır sadasdasd
3-) Beyin bedava, at hafızaya bunları
4-) Sırbistan da zaten zengin olunup iyi bir yaşam kurulmaz, anca içer çalıştığı parayla hatunlarla takılır döner 2 seneye... Evrenin sırrını çözücek hali yok orda.

Abcd.1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
270
83
dostum niye bilgi vermiyosun. biz de denerdik şansımızı

kyzn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,027
220
63
Yanlış düşünce...

Para lazım doğru ama şimdi şöyle bir durum var. Param varken de yokken de karı kız yine lazım. En azından daha farklı cinsel tercih yoksa :D diyelim...

Sayın Sırp hatunlarda dehşettir... Burkino Faso'ya gitse karı kıza çekilmezdi pek, ya da elizabeth mi takılcana dönerdi muhabbet...

Demekki neymiş
1-) Karı kız paran varsa da yoksa da lazım.
2-) Sırp cicişler candır sadasdasd
3-) Beyin bedava, at hafızaya bunları
4-) Sırbistan da zaten zengin olunup iyi bir yaşam kurulmaz, anca içer çalıştığı parayla hatunlarla takılır döner 2 seneye... Evrenin sırrını çözücek hali yok orda.
büyük analiz yapmışsın dostum 😅