ücret istiyorlar euro bazında yoksa yolunu bulsam bende gidecemSırbistan'da kuryelik yapmak istiyorum gidiş için tanıdığı olan var mı
istiyorlar biliyorum kral bende para biriktiriyorum şu an 2 3 aya gidecek gibiyimücret istiyorlar euro bazında yoksa yolunu bulsam bende gidecem
Ne kadar istiyorlar.ücret istiyorlar euro bazında yoksa yolunu bulsam bende gidecem
Kim istiyor broistiyorlar biliyorum kral bende para biriktiriyorum şu an 2 3 aya gidecek gibiyim
acenta işte kuryelik şirketi gibi her şeyde yardımcı oluyorlarNe kadar istiyorlar.
İş yeri mi istiyor knk. Ne parası bu
Ne kadar istiyorlar pekiacenta işte kuryelik şirketi gibi her şeyde yardımcı oluyorlar
bir yer buldum ilk gidişte bütün işlemler için 1500 euro istiyor ondan sonrasında da her ay 600 euro istiyor tabii buna kalacak yer ve araç kirası dahilNe kadar istiyorlar peki
Bu kadar masraf olacak da peki ne kadar maaş alınıyor tahminenbir yer buldum ilk gidişte bütün işlemler için 1500 euro istiyor ondan sonrasında da her ay 600 euro istiyor tabii buna kalacak yer ve araç kirası dahil
kuryelik performansa bağlıdır elbette ama 3000 euro civarı kazancı varBu kadar masraf olacak da peki ne kadar maaş alınıyor tahminen
Güzel gacı varmıymış geçerken benide alsana dost sana zahmet gaz parası atarımtüm giderlerde çıktıktan sonra en kötü ihtimalde 1000 euro her ay köşeye atabileceğimi düşünüyorum baya ucuz bir yermiş Sırbistan
Sen camcılığa başlamışsın heralde dostYakında İran'da Suriye'de çalışmak avantajlı hale gelicek diye korkuyorum...
Adımı yazdırdım cam lobisineSen camcılığa başlamışsın heralde dost![]()
Sıkı tutun aşşa düşme yüksektir orasıAdımı yazdırdım cam lobisineBeklemedeyim
felaket gacılar varmış valla benden söylemesiGüzel gacı varmıymış geçerken benide alsana dost sana zahmet gaz parası atarım