- 299
- 294
- 63
Geçen sene ilk buraya gelirken konu açmıştım. Güzel de muhabbet dönmüştü. . Acaba olur mu olmaz mı derken 1 yıl doldu burada  Bura ile ilgili merak ettikleri olanlar varsa muahbbet edelim
 Bura ile ilgili merak ettikleri olanlar varsa muahbbet edelim
								Herkes birikimini yaşam kaliteni merak ediyordur anlat dost 😂Geçen sene ilk buraya gelirken konu açmıştım. Güzel de muhabbet dönmüştü. . Acaba olur mu olmaz mı derken 1 yıl doldu buradaBura ile ilgili merak ettikleri olanlar varsa muahbbet edelim
Dil yaşam hayat nasıl gidiyorHerkes birikimini yaşam kaliteni merak ediyordur anlat dost 😂
Ne var ne yok hayat nasıl birikim oluıyrmuGeçen sene ilk buraya gelirken konu açmıştım. Güzel de muhabbet dönmüştü. . Acaba olur mu olmaz mı derken 1 yıl doldu buradaBura ile ilgili merak ettikleri olanlar varsa muahbbet edelim
Birikim pek olmadı çünkü harcamak için güzel bir yerHerkes birikimini yaşam kaliteni merak ediyordur anlat dost 😂
5 kelime sırpça orta seviye ingilizce ile gayet de iş yapılıyor. Zaten sırpların çoğu orta ingilizce biliyor. Çok sırıtmıyor benim ingiliceDil yaşam hayat nasıl gidiyor
Doğru ama Belgrad biraz daha ayrılıyor diğerlerinden. Derli toplu bi şehir. Kalan şehirler köyden bozma zatenPolonya, Sırbistan, Macaristan, Karadağ vs. buralarda yaşanmaz.
Avrupa'nın döt deliği ülkeler. Avrupa derken coğrafi olarak diyorum, bir kısmı AB'de değil zaten.
Ha Belgrad güzeldir, Budapeşte güzeldir o ayrı. Ama tercihen yaşanacak yerler değil an itibarıyla.
"Beyaz Şehir" elbetteki güzel ancak bu saydığım ülkelerin ekonomik ve politik durumu çok sıkıntılı. Polonya gibi ülkelerde yerel halk da sıkıntılı. Sağ yükselişte zaten.Doğru ama Belgrad biraz daha ayrılıyor diğerlerinden. Derli toplu bi şehir. Kalan şehirler köyden bozma zaten
Aynı. Zaten burda ki halk ayaklanmalarını çoğunuz duydunuz. Vucic i büyük bir kesim istemiyor. Sürekli protesto var. Klasik balkanlar işte. Hiçbir zaman sakinlik olmaz burda"Beyaz Şehir" elbetteki güzel ancak bu saydığım ülkelerin ekonomik ve politik durumu çok sıkıntılı. Polonya gibi ülkelerde yerel halk da sıkıntılı. Sağ yükselişte zaten.
karadağ'daki mevzulardan etkilenen var mı çevredeGeçen sene ilk buraya gelirken konu açmıştım. Güzel de muhabbet dönmüştü. . Acaba olur mu olmaz mı derken 1 yıl doldu buradaBura ile ilgili merak ettikleri olanlar varsa muahbbet edelim
Türkiye de Türk olmak bence. Burada çizigilerimiz haklarımız belli. Ya siyah ye beyaz. 33 yaşında Türkiye'den ayrıldım. Bizde adamına ve parana göre muamele var. Bizde grilik çok kısacaTürkiye'de Türk olmak mı daha zor yoksa Sırbistan'da Türk olmak mı
Buraya gelmeye başladı millet. Oradakilerin büyük çoğu zaten buraya dolacakkaradağ'daki mevzulardan etkilenen var mı çevrede
belgrad miBirikim pek olmadı çünkü harcamak için güzel bir yerDün yeni dükkan tuttum cafe bar tarzı bi yer yapmaya başlıyorum. Ancak 1 yılda oldu ama
Evetbelgrad mi
bende glovo kurye olarak gelmeyi düşünüyorum ne dersin bu konu hakkındaGeçen sene ilk buraya gelirken konu açmıştım. Güzel de muhabbet dönmüştü. . Acaba olur mu olmaz mı derken 1 yıl doldu buradaBura ile ilgili merak ettikleri olanlar varsa muahbbet edelim
yaza kadar acarsan 2 musterin hazir
Dükkanı tuttum anahtarı aldım tadilata başlıyorum pazartesi. 1 aya açılmış olur. Her zaman beklerimyaza kadar acarsan 2 musterin hazir
Karadağdan selamlar . Geleli 2 hafta oldu . Azıcık aklı olan , elinden iş gelen ,ingilizce bilen , hırt olmayan bir Türk Balkanlarda çok güzel yaşar iş kurur parayı bulur . Buradaki insanlar yavaş tembel çalışmayı sevmeyen ve kafaları çalışmayan insanlar. SelamlarGeçen sene ilk buraya gelirken konu açmıştım. Güzel de muhabbet dönmüştü. . Acaba olur mu olmaz mı derken 1 yıl doldu buradaBura ile ilgili merak ettikleri olanlar varsa muahbbet edelim