http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sırbistan'da 1.Yıl

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
299
294
63
Geçen sene ilk buraya gelirken konu açmıştım. Güzel de muhabbet dönmüştü. . Acaba olur mu olmaz mı derken 1 yıl doldu burada :) Bura ile ilgili merak ettikleri olanlar varsa muahbbet edelim

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,442
6,476
113
Geçen sene ilk buraya gelirken konu açmıştım. Güzel de muhabbet dönmüştü. . Acaba olur mu olmaz mı derken 1 yıl doldu burada :) Bura ile ilgili merak ettikleri olanlar varsa muahbbet edelim
Ne var ne yok hayat nasıl birikim oluıyrmu

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,973
9,696
113
Polonya, Sırbistan, Macaristan, Karadağ vs. buralarda yaşanmaz.

Avrupa'nın döt deliği ülkeler. Avrupa derken coğrafi olarak diyorum, bir kısmı AB'de değil zaten.

Ha Belgrad güzeldir, Budapeşte güzeldir o ayrı. Ama tercihen yaşanacak yerler değil an itibarıyla.

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
299
294
63
Polonya, Sırbistan, Macaristan, Karadağ vs. buralarda yaşanmaz.

Avrupa'nın döt deliği ülkeler. Avrupa derken coğrafi olarak diyorum, bir kısmı AB'de değil zaten.

Ha Belgrad güzeldir, Budapeşte güzeldir o ayrı. Ama tercihen yaşanacak yerler değil an itibarıyla.
Doğru ama Belgrad biraz daha ayrılıyor diğerlerinden. Derli toplu bi şehir. Kalan şehirler köyden bozma zaten

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,973
9,696
113
Doğru ama Belgrad biraz daha ayrılıyor diğerlerinden. Derli toplu bi şehir. Kalan şehirler köyden bozma zaten
"Beyaz Şehir" elbetteki güzel ancak bu saydığım ülkelerin ekonomik ve politik durumu çok sıkıntılı. Polonya gibi ülkelerde yerel halk da sıkıntılı. Sağ yükselişte zaten.

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
299
294
63
"Beyaz Şehir" elbetteki güzel ancak bu saydığım ülkelerin ekonomik ve politik durumu çok sıkıntılı. Polonya gibi ülkelerde yerel halk da sıkıntılı. Sağ yükselişte zaten.
Aynı. Zaten burda ki halk ayaklanmalarını çoğunuz duydunuz. Vucic i büyük bir kesim istemiyor. Sürekli protesto var. Klasik balkanlar işte. Hiçbir zaman sakinlik olmaz burda

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,104
2,472
113
Türkiye'de Türk olmak mı daha zor yoksa Sırbistan'da Türk olmak mı

kaan990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,487
317
83
bende glovo kurye olarak gelmeyi düşünüyorum ne dersin bu konu hakkında

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,177
971
113
Karadağdan selamlar . Geleli 2 hafta oldu . Azıcık aklı olan , elinden iş gelen ,ingilizce bilen , hırt olmayan bir Türk Balkanlarda çok güzel yaşar iş kurur parayı bulur . Buradaki insanlar yavaş tembel çalışmayı sevmeyen ve kafaları çalışmayan insanlar. Selamlar