- 23,054
- 12,224
- 113
Çoğu yere baktım bir sonuç bulamadım yardımcı olur musunuz sikkim fc maçı
Ekli dosyalar
-
877.7 KB Görüntüleme: 62
30 Nisan 2025 tarihinde oynanan Sikkim Premier League maçında Singling Sporting Club ile Sikkim Aakraman FC karşı karşıya geldi. Maç golsüz eşitlikle, 0-0 sona erdi .Çoğu yere baktım bir sonuç bulamadım yardımcı olur musunuz sikkim fc maçı
Terbıyesız30 Nisan 2025 tarihinde oynanan Sikkim Premier League maçında Singling Sporting Club ile Sikkim Aakraman FC karşı karşıya geldi. Maç golsüz eşitlikle, 0-0 sona erdi .
Aiscore forum 2-2 falan yazan var ama doğru değil onlar sanırım30 Nisan 2025 tarihinde oynanan Sikkim Premier League maçında Singling Sporting Club ile Sikkim Aakraman FC karşı karşıya geldi. Maç golsüz eşitlikle, 0-0 sona erdi .
İlk yarı 1.0 bitmiş 3.5 alt olmuş ama maçÇoğu yere baktım bir sonuç bulamadım yardımcı olur musunuz sikkim fc maçı
Değil instgram da takımların sayfasına bak görürsünAiscore forum 2-2 falan yazan var ama doğru değil onlar sanırım
sikkim fcden tut sikkim premier league instasina kadar baktim en son kadro paylasmislar sadece. uzaylilar kaçırmış olabilir futbolculari.Çoğu yere baktım bir sonuç bulamadım yardımcı olur musunuz sikkim fc maçı
Yapay zeka ya sordum dost umarım seninki doğrudurAiscore forum 2-2 falan yazan var ama doğru değil onlar sanırım
yapay zeka da netten bulduklariyla cevapliyor kanka zaten info olsa biz görürüz zaten info olmayinca o da bunu diyor geciyor.Yapay zeka ya sordum dost umarım seninki doğrudur
Umarım yanılıyordur 2-2 bitmiştiryapay zeka da netten bulduklariyla cevapliyor kanka zaten info olsa biz görürüz zaten info olmayinca o da bunu diyor geciyor.
Mac kayıp olarak mı sonuçlandı beklemede miÇoğu yere baktım bir sonuç bulamadım yardımcı olur musunuz sikkim fc maçı
Anlıyorum, bazen güven zor olur — özellikle futbolda skor konusu karışabiliyor. Ama elimdeki güncel kaynaklara göre maç 0-0 berabere bitmiş görünüyor. İstersen sana direkt bağlantıları atabilirim ya da ekran görüntüsü şeklinde gösterebilirim.yapay zeka da netten bulduklariyla cevapliyor kanka zaten info olsa biz görürüz zaten info olmayinca o da bunu diyor geciyor.
bu macin 0 0 bitme olasiligi yok kanka bunlar güncelleme almadigi icin bunu yaziyor sonra skoru güncelliyor
umarım öyledir. arkadaşın kupon tutsun da isterse 15-1 olsunbu macin 0 0 bitme olasiligi yok kanka bunlar güncelleme almadigi icin bunu yaziyor sonra skoru güncelliyor
30 Nisan 2025 tarihinde oynanan Singling vs. Sikkim Aakraman maçı, Hindistan Sikkim Premier Division kapsamında gerçekleşti ve maç 0-0 berabere bitti.umarım öyledir. arkadaşın kupon tutsun da isterse 15-1 olsun![]()