- 82,054
- 29,130
- 113
Roll actıracaksan uye olalım admın bosa olmayı sevmıyom 
Roll yaparım adınıza reklamınızı sağlam yaparım eski üyelerdenim ❤Olurum olurum![]()
DM beklerim ödeme işlemleri içinRoll yaparım adınıza reklamınızı sağlam yaparım eski üyelerdenim ❤
Kardesim biraz saygili olun insanlara. Karşında kopek mi varMesaj cevap ver k.ad iletim
Sadece anofel cinsi sivrisineklerin dişileri sıtma hastalığı bulastirirErkek sivrisinekler hiçbir zaman ısırmaz sadece dişiler ısırır
Erkekleri kupon dolduruyorHepsi ısırıyor yalan bu bilgi erkekler ne işe yarıyor
Doğru bilgi buErkekleri kupon dolduruyor
Acrobet kırmızı cizgimdirErkekleri kupon dolduruyor
Hatamı düzelttin daha da kültürlendirdin ❤Sadece anofel cinsi sivrisineklerin dişileri sıtma hastalığı bulastirir
Badana sadece cesurların işidir!!Tilki ne kadar yol bilirse avcı o kadar hile bilir !
Yahşi günde yar yahşidir yaman günde yetiş gardaş !
Herzeker ağaz başa yumruk vurdurar !Badana sadece cesurların işidir!!
Konuyu acani @clovers1995 sandım sizmissiniz herhangi bi akrabaliginiz var mı onunla ?Erkek sivrisinekler hiçbir zaman ısırmaz sadece dişiler ısırır
Laf yapma icrat gösterde sitede bi badana yapalım 😅😅 cesur işi bir roll yapalımBadana sadece cesurların işidir!!
Komik ama gene de size yatırmıyorumErkek sivrisinekler hiçbir zaman ısırmaz sadece dişiler ısırır
Benim yan hesapKonuyu acani @clovers1995 sandım sizmissiniz herhangi bi akrabaliginiz var mı onunla ?
Olsun seni seviyorumKomik ama gene de size yatırmıyorum