- 290
- 321
- 63
Erkek sivrisinekler hiçbir zaman ısırmaz sadece dişiler ısırır
Çok yararlı bilgi kral rolling için sponsor olur musun 😂😂Erkek sivrisinekler hiçbir zaman ısırmaz sadece dişiler ısırır
Reis bi 200 eklette neşemiz gelsin daaErkek sivrisinekler hiçbir zaman ısırmaz sadece dişiler ısırır
Evet roll açim arı olurumErkek sivrisinekler hiçbir zaman ısırmaz sadece dişiler ısırır
Bu bilgiden sonra hediye bonus isterizErkek sivrisinekler hiçbir zaman ısırmaz sadece dişiler ısırır
Hepsi ısırıyor yalan bu bilgi erkekler ne işe yarıyorErkek sivrisinekler hiçbir zaman ısırmaz sadece dişiler ısırır
Uzman çavuş 🤣bi tanesin ya sen peki arayış nedir?
Doğruymuş valla bende şaşırdımHepsi ısırıyor yalan bu bilgi erkekler ne işe yarıyor
Bilgiyi ben verdim ama senin bonus vermen gerekli bana 🤣Bu bilgiden sonra hediye bonus isteriz
Hocam hesaba girimde bi hediye tanımla direk çekimli 🙏Doğruymuş valla bende şaşırdım
Açalım tabi akşama doğruEvet roll açim arı olurum
Sineğin bile dişisi kan emici desene🤣 Not: söz meclisten dışarı kadın uyelerimiz alinmasin hemen🤣Erkek sivrisinekler hiçbir zaman ısırmaz sadece dişiler ısırır
Doğruya doğru kadınlar erkeğin cebini emer sömürür yer adamınparan bitersede yolSineğin bile dişisi kan emici desene🤣 Not: söz meclisten dışarı kadın uyelerimiz alinmasin hemen🤣
Kullanici id : 21666259Erkek sivrisinekler hiçbir zaman ısırmaz sadece dişiler ısırır
Olurum olurumÇok yararlı bilgi kral rolling için sponsor olur musun 😂😂
Mesaj cevap ver k.ad iletimAçalım tabi akşama doğru