- 9,461
- 3,223
- 113
yedikleri seriye bak
Psikolojim bozuldu 14 18 di hadi ev dedik 20 20 oldu yattık18 20 den 25 20 mi oldu 😃
Kumar uzmuyor dost artik beklentisiz oyle roll sansi verilirse oynuyok kod ozel oran icin bazen yatiriyok sende oyle yap 😃Psikolojim bozuldu 14 18 di hadi ev dedik 20 20 oldu yattık
Evet cenabetim 😃Bu ağır cenabetlik Sinan izahı yok doğru duşa
Normal maaş dan oynuyormusun kralKumar uzmuyor dost artik beklentisiz oyle roll sansi verilirse oynuyok kod ozel oran icin bazen yatiriyok sende oyle yap 😃
Yok maaşim.olunca oynamiyom şu an işsizim kpss calismaya basladim arada giriyom artik foruma maaş varken de basmiyorduk yani 2022 de kaldi hatalar yani ondan sonra artik oyle bir sey yokNormal maaş dan oynuyormusun kral
Maaşdan değil rol kod dan yani reis anladımYok maaşim.olunca oynamiyom şu an işsizim kpss calismaya basladim arada giriyom artik foruma maaş varken de basmiyorduk yani 2022 de kaldi hatalar yani ondan sonra artik oyle bir sey yok
Cok nadir roll ve koddan kazancin bi kismini yatiririk o kadarMaaşdan değil rol kod dan yani reis anladım
Bende öyle yapmayı düşünüyorum sonıu yok çünküCok nadir roll ve koddan kazancin bi kismini yatiririk o kadar
Maca baksana 4.set 5 0Bende öyle yapmayı düşünüyorum sonıu yok çünkü
Yani yoksa gereksiz hizmet edersin edersin sitelereBende öyle yapmayı düşünüyorum sonıu yok çünkü